Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Stamboll-Selanik-Sofie

Stamboll , Selanik  dhe   Sofie ,    5  dite 149  euro

selanik greqi
stamboll turqi
stamboll turqi
stamboll turqi
sofie bullgari
Kujdes:
=======

Per levizjen ne  zonen  jo shengen  qytetareve  Shqiptar u neviojitet passaporte   biometrike me date  skadence mbi 6 ( gjashte  ) muaj dhe  3 (tre ) muaj ne  Shengen.Per  cdo problem ne  dokumentacionin e  udhetimit  agjencia nuk mban pergjegjesi .Pergjegjesia  eshte e pasagjerit per  vlevshmerine e dokumentave te udhetimit .
11  Shkurt 2023


GREQI- TURQI - BULLGARI


Dita e Parë, :

Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë:

Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdon udhëtimi për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll. Sistemimi në Hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve ). Mbasdite e lirë.

Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor).
OPSIONALE: Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa.
Pasdite, Nisja për në Sofje. Mbrritje në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit të Sofjes. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.


Me Shume Detaje: Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobuz,
-Akomodimi në hotel me 3 yje në Stamboll, Sofje dhe Selanik,
-Mëngjezet për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

OPSIONALE: Lundrim me anije në Bosfor për të parë Europën e dhe Azinë

Ne cmim nuk perfshihet:

 • Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Taksa e qytetit Ne  SELANIK qe eshte e vlefshme qe ne Janar te 2018, 1.5 euro per dhome ne hotel me 3*, 2 euro per dhome ne hotel me 4* dhe 4 euro per dhome ne hotel me 5*.

Shenim:

 • Krevati mund te mos jete dopio, por 2 krevate tek te bashkuar.
 • Personi tek, ne dhome dyshe, paguan 40 Euro me teper

Femijet:

 • 0-2 vjec 20 Euro
 • 2-12 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton 30 Euro zbritje;
 • mbi 12 vjec paguan si i rritur.
 • nese nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udheton me njerin ose asnjerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar.
 • Per rezervim, mund te paguani 50% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 7 dite para nisjes.
 • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme nese  anulloni  rezervimin  7  dite  para  nisjes .
 • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.
.
.
 Selanik  - STAMBOLL -  Sofie
 
 
Çmimet e dhomave
 »  Selanik ,Stamboll,Sofj
 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
11 Shkurt 2023 
 € 149.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
.