Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Viti i Ri  ne  Stamboll  direkt  me Avion   ,4 dite 269  euro  .

VITI TE RI 2020  ne STAMBOLL
29 Dhjetor -01 Janar  , 4 Dite te plota!
30 Dhjetor - 02 Janar , 4 Dite te plota .

Hotel me 4* ( Aspen Hotel )
Hotel me 5* ( Eresin Topkapi )
Hotel me 5* ( Akgun )
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 02.45. Mbërritja në Stamboll në 06.20. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në Qendër të Stambollit. Pa mbrritur në Qender, në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Vazhdon vizita në Qëndrën e Stabollit Taksim. Sistemimi në Hotel. Passite, shkohet në Qendrën e Vjetër Tragtare Kapili Carshi. Fjejte në hotel.


Dita e Dytë: Mëngjezi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, 
OPSIONALE: Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa.


Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë në Qendrën Tregare deri në Transfertën me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 21.40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 21.30.


Nisje më 29 dhe 30 Dhjetor.


OPSIONALE

- Darka e Vitit të Ri në Gar Muzik Holl
* Darkë e shtruar Speciale
* Pije pa limit
* Shampanjë në orën 24.00
* Shfaqje, Muzikë live dhe DJ
* Kërcimtare Haremi

- Darka e Vitit të Ri në Hotel Eresin TopKapi 5* me  pagese  extra
* Koktej Mirseardhje në orën 09.30
* Darkë e shtruar Speciale
* Pije pa limit
* Shampanjë në orën 24.00
* Muzikë live dhe DJ
* Kërcimtare Haremi


Me Shume Detaje: Në pagesë janë përfshirë:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi në hotel me 4* ose me 5*
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport
-Një lundrim me anije në Bosfor 2.5 – 3 orë për të parë Europën e dhe Azinë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Opsionale:
-Darka e vitit të Ri me zgjedhje opsionale
ose në Gar Muzik Holl (me €59 Pagesë Shtesë)
ose në Hotel Eresin TopKapi 5* (me €69 Pagesë Shtesë)
.
.
Viti i Ri   ne   stamboll- 4  dite
 
 
 Cmimet e dhomave
 Stamboll
29 Dhjetor - 4 dite
 Tarifa
Hotel Aspen 4* (Max:3 Rritur) 
Dhomë Standart Hotel Akgun 5* (Max: 3 Rritur)
Hotel Eresin Topkapi  5* (Max:3 Rritur) BB
 
  € 269.00
  € 309.00
  € 359.00
Hotel Aspen 4* (Max:3 Rritur) 
Dhomë Standart Hotel Akgun 5* (Max: 3 Rritur)
Hotel Eresin Topkapi  5* (Max:3 Rritur) BB
.           30 Dhjetor -  4  Dite
 
  € 269.00
  € 309.00
  € 359.00

 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
Instambul
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.