Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Viti i Ri  ne  Stamboll me Autobus   ,4 dite 135  euro  .

Stamboll - Sleanik
  • ► 30 Dhjetor - 2 Janar

  • Opsionet per mbremjen Gala te nderrimit te viteve
  • 1. Restoranti i hotel Akgun €35/person
  • 2.Salle eventesh Gar €55/person
  • 3.Ne Anije ne Bosfor €80/person

Viti i Ri ne Stamboll 4 Dite €135

Stamboll - Sleanik

► 30 Dhjetor - 2 Janar

=======================

Programi:

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana ne oren 23:00 ( 1 dite para dates se nisjes ) ne drejtim te pikes kufitare te Kapshtices. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Pas kryerjes se formaliteteve kufitare nisemi ne drejtim te Selanikut. Ndalesa gjate rruges per pushime dhe konsumin e drekes , vazhdojme udhetimin drejt Stambollit. Akomodimi ne hotel pasdite.

 

Dita e Dytë: Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisim turin e vizitave ne Stamboll dhe i drejtohemi pikave me te bukura te ketij qyteti nga Hipodromi, Xhamia Blu , Kisha e Shen Sofise me madheshtoria ne boten Ortodokse, Sarajet e Sulltanit( TopKapi) . Kohe e lire ne Grand Baazar.Kthimi ne hotel . Pregatitjet per mbremjen festive gjate nates se nderrimit te viteve ne restorantin e hotel Akgun ( Pije pa limit ).

 

Dita e Tretë:Mengjesi ne hotel. Nisim turin e vizitave ne akuariumin e Stambollit, Muzeu Historik Panorama 1453 , shetitje me anije ne Bosfor, vizite ne Dolma Bahce & ne shetitoren kryesore ( SHESHI TAKSIM ) . Qendrim i lire nen sugjerimin e guides . Akomodimi ne hotel . ( Opsionale Turkish Show ne anije)

 

Dita e Katërt: Mengjesi ne hotel, nisja drejt Selanikut. Vizite qytetit te Selanikut Kulla e Bardhe, Sheshi Aristoteli. Nisja drejt Tiranes. Mberritja ne Tirane ne oret e para te mengjesit.

Fundi i sherbimit tone !


Ne cmim €135  perfshihet:

 

*Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus

*Akomodim në hotel 3* ose 4 *

*Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

*Mbremja Gala e nates se nderrimit te viteve ( ne restorantin e hotel Akgun )

*Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

 

Ne cmim nuk perfshihet

*Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.

*Hyrjet në monumente dhe muzeume. (Sarajet e Sulltanit 13 Euro, Kisha e Shen Sofise 13 Euro, Shetitja me Anije 7 Euro, Akuariumi 15 Euro, Muzeu i Luftes 3 Euro, Turkish Show Ne Anije 30 Euro )

*Turkish Show ne Anije 30 euro per person .

*Siguracioni jetes ne udhetim.

 

POLITIKAT E FEMIJEVE

 

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS

• 3-6.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE

• MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTE

 

#SHENIM

 

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 10 DITE PARA NISJES .

► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA

► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 20

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

KUJDES

Vlefshmeria e pashaportes per te  udhetuar  ne  Turqi  duhet te  jete  mbi  gjashte  muaj    nga  data e  udhetimit .

.
.
Viti i Ri   ne   stamboll- 4  dite
 
 
 Cmimet e dhomave
 Stamboll
30 Dhjetor - 4 dite
 Tarifa
Fjjetja ne Hotel  3* ose 4* (Max:3 Rritur) 

Darka Gala ne restorantin e  Hotel Akgun 5*

 
  € 135.00
 
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
Instambul
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.