Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Stamboll  direkt  me Avion   ,4  dite  nga  239 euro.


PROGRAMI

Dita e Parë:

Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në xxxx Mbërritja në Stamboll në xxxx .Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjezi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës. Në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Vazhdon vizita në Qëndrën e Stabollit Taksim. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite shkohet në Qendrën e Vjetër Tregtare Kapili Carshi.
Pasdite, OPSIONALE:Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 09.40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 10.30.


Nisja më    31  Gusht

07 , 14 , 21 , 28  Shtator

 

Kujdes: Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë te vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

OPSIONALE:
1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5.
2. Shtesë për Darkë €25 për 3 netë.
Fluturimi  i Dates  31 Gusht  dhe 03 Shtator
1
PC 284  24 AUG   TIA SAW   1740 -  2020
 2 PC 281  21 AUG  SAW TIA  0925  - 1015
Fluturimi  i Dates  7    dhe 10  Shtator
1
PC 284  07 SEP   TIA SAW   1740 -  2020
 2 PC 281 10 SEP  SAW TIA  0940  - 1030
Fluturimi  i Dates  14    dhe 17  Shtator
1
PC 284  14 SEP   TIA SAW   1740 -  2020
 2 PC 281 17 SEP  SAW TIA  0940  - 1030
Fluturimi  i Dates 21    dhe 24  Shtator
1
PC 284  21 SEP   TIA SAW   1740 -  2020
 2 PC 281 24 SEP  SAW TIA  0940  - 1030
Fluturimi  i Dates  28 Shtator dhe 01 Tetor
1
PC 284  18 AUG   TIA SAW   1740 -  2020
 2 PC 281  21AUG  SAW TIA  0940  - 1030
.
.
Udhetim ne  stamboll
 
 
Çmimet e dhomave
 » Stamboll
 Tarifat
 Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
   31 Gusht, 4 dite
 € 239.00
 Dhomë Standart Hotel4*  (Max: 3 Rritur) BB
.   07 , 14 , 21 ,  28  Shtator , 4  dite
 € 239.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe  
.
.
.
Instambul
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.