Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Stamboll  direkt  me Avion   ,3  dite  219 euro.

PROGRAMI 3 DITE/2 NETE


Nisja me    15 , 22  Shkurt

01 , 08 , 09 ,15 , 22 Mars


Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 02.45. Mbrritja në Stamboll në 06.20. Transferta nga aeroporti në Qendër të Stambollit. Pa mbrritur në Qender, në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Vazhdon vizita në Qëndrën e Stabollit Taksim. Sistemimi në Hotel. Pasdite, shkohet në Qendrën e Vjetër Tragtare Kapili Carshi. Fjejte në hotel.


Dita e Dytë: Mëngjezi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës. Fjejte në hotel.


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite të lirë. Pasdite, OPSIONALE: Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Të lirë në Qendrën Tregare deri në Transfertën me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 21.40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 21.30.

==========================================

Kujdes: 
Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë të vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit.

Sauna, Masazh, Banjo Turke dhe Pishinë e Brendshme

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

OPSIONALE:
1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5.
2. Shtesë për 2 darkat €15

PROGRAMI 4 DITE/3 NETE

Nisja më  07  Mars

Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 02.45. Mbrritja në Stamboll në 06.20. Transferta nga aeroporti në Qendër të Stambollit, sheshi Taksim ku vizitohet pedonalja më e famshme dhe më e frekuentuar, me dyqanes, kafene dhe restorante tradicionale turke. Sistemimi në Hotel. Pasdite, shkohet në Qendrën e Vjetër Tragtare Kapili Carshi. Fjejte në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike në qendren historike te stambollit ku vizitohet: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme e Shën Sofisë dhe Sarajet e vjetra te perandorise osmane, Top Kapi, nga të cilat është udhëhequr kjo perandori për 380 vite. Fjejte në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Opsionale: Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Vizite në Sarajet moderne të perandorisë osmane Dolmabahce të cilat njihen për arkitetkurën, arredimin dhe vendndodhjen e tyre në ngushticën e Bosforit. Fjetje në hotel.

Dita e Katert: Mëngjesi ne hotel. Paradite e lire. Pasdite, kalimi nga ana europiane e Stambollit drejt anës aziatike ku do të vizitohet pika më e lartë e qytetit, kodra e të dashuruarve nga ku shikohet një pamje panoramike e gjithë qytetit. Të lirë në Qendrën Tregare deri në transfertën me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 21.40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 21.30.
.
.
Udhetim ne  stamboll  direkt me avion
 
 
Çmimet e dhomave
 » Stamboll
 Tarifat
  Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
  Dhomë Standart Hotel 5* (Max: 3 Rritur) BB
 13 Shkurt-  3 dite
   € 219.00
   € 239.00
  Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
  Dhomë Standart Hotel 5* (Max: 3 Rritur) BB
 15 Shkurt -  3  dite
 . € 219.00
   € 239.00
  Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
  Dhomë Standart Hotel 5* (Max: 3 Rritur) BB
22 Shkurt -  3  dite
 . € 219.00
   € 239.00
  Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
  Dhomë Standart Hotel 5* (Max: 3 Rritur) BB
 01 Mars -  3  dite
 . € 209.00
   € 229.00
  Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
  Dhomë Standart Hotel 5* (Max: 3 Rritur) BB
 07 Mars -  4  dite
  . € 239.00
    € 269.00
 Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
 Dhomë Standart Hotel 5* (Max: 3 Rritur) BB
 08 Mars -  3  dite
  € 229.00
  € 249.00
 Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
 Dhomë Standart Hotel 5* (Max: 3 Rritur) BB
  09 Mars -  3  dite
  € 219.00
  € 239.00
  Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
  Dhomë Standart Hotel 5* (Max: 3 Rritur) BB
 15 Mars -  3  dite
 . € 219.00
   € 239.00
  Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
  Dhomë Standart Hotel 5* (Max: 3 Rritur) BB
22 Mars -  3  dite
 . € 219.00
   € 239.00
 Çmimi  per person te rritur ne dhome dyshe
.
.
.
Instambul
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.