Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Stamboll   me Autobus   , 2  Netë  €79, 3 Netë €99

Turqi

PROGRAMI ME 2 NETE FJETJE


Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 13.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.


Dita e Dytë: Mbrritja në Stamboll rreth orës 08.00, Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalesë në Selanik për një vizitë 2 orë. Vazhdimi i udhëtimit.

Dita e Pestë: Mbrritja në Tiranë, rreth orës 08.00.


Nisja çdo të Enjte, Nëntor - Dhjetor - Janar - Shkurt - Mars


PROGRAMI ME 3 NETE FJETJE

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 03.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll rreth orës 20.00. Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Ssitemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalesë në Selanik për një vizitë 2 orë. Vazhdimi i udhëtimit.

Dita e Pestë: Mbrritja në Tiranë, rreth orës 08.00


Nisja çdo të Enjte, Nëntor - Dhjetor - Janar - Shkurt - Mars


Kujdes:

Për Nisjen më 30 Dhjetor


OPSIONALE


- Darka e Vitit të Ri në Gar Muzik Holl

* Darkë e shtruar Speciale

* Pije pa limit

* Shampanjë në orën 24.00

* Shfaqje, Muzikë live dhe DJ

* Kërcimtare Haremi


- Darka e Vitit të Ri në Hotel Eresin TopKapi 5*

* Koktej Mirseardhje në orën 09.30

* Darkë e shtruar Speciale

* Pije pa limit

* Shampanjë në orën 24.00

* Muzikë live dhe DJ

* Kërcimtare Haremi

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi 2 ose 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
.
.

Vjeshtë në Stamboll, 2 Netë €79, 3 Netë €99

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dimer - 2 Netë

nga 22/12/2018 në 26/12/2018                                                                                           Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                             € 79.00

» Dimer - 3 Netë

nga 22/12/2018 në 26/12/2018                                                                                          Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                            € 99.00

» Vit i Ri  - 3 Netë

nga 30/12/2018 në 02/01/2019                                                                                            Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                          € 149.00

 

» Dimer  - 3 Netë

nga 10/01/2019 në 14/01/2019                                                                                             Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                          € 99.00

 

» Dimer - 3 Netë

nga 17/01/2019 në 21/01/2019                                                                                             Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                          € 99.00

» Dimer  - 3 Netë

nga 24/01/2019 në 28/01/2019                                                                                            Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                             € 99.00

 

» Dimer - 3 Netë

nga 31/01/2019 në 04/02/2019                                                                                             Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                             € 99.00

 

» Dimer - 3 Netë

nga 07/02/2019 në 11/02/2019                                                                                            Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                             € 99.00

 

» Shen Valentini - 2 Netë

nga 14/02/2019 në 18/02/2019                                                                                            Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                             € 79.00

 

» Shen Valentini - 3 Netë

nga 14/02/2019 në 18/02/2019                                                                                            Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                             € 99.00

» Dimer - 3 Netë

nga 21/02/2019 në 25/02/2019                                                                                            Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                             € 99.00

 

» Dimer  - 3 Netë

nga 28/02/2019 në 04/03/2019                                                                                            Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                             € 99.00

 

» Pranvere - 3 Netë

nga 07/03/2019 në 11/03/2019                                                                                            Tarifa  »

Dhomë Standart Hotel 3* (Max: 3 Rritur)                                                                             € 99.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
Instambul
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.