Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel  Splendid 5*L    Becic -   Budva   , Mali  i Zi

 Splendid Conference & SPA Resort:

Fundjava 2 nete – 3 dite.


Cmimi 85 €/person


Paketa perfshin :


2 nete qendirmi akomodim ne dhome dyshe me mengjes. Suplimenti shtese per darke 20€/person per nate.


Falas perdorimi i parkimit,Sauna-Pishines,Fitnes,Xhakuzi & Banjo Turke


Check in heret /Check-out vone deri me ( 6pm) ne baze disponibiliteti.


Falas Wi Fi ne gjithe hapesiren e hotelit.


Te tjera :

  • Klietet e hotelit mund te perdorin fasilitetet qe ofrohen si ato te :pishines se brendshme ,Sauna, Banjo me Avull  , Zones Relax, Palestren .
  • Check out nga hoteli ofrohet deri me 18:00 ne baze disponibiliteti.

Shenim:

  • Cmimet jane te ofruara per minimum 2 nete qendrimi.
  • Transporti Individual.

Taksa 1.5 euro per person per dite dhe 1 euro per Femijet 2 – 11.99 vjec nuk eshte e perfshire ne cmim.

Harta

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate