Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri 2020 ne   Sofie dhe Selanik   4 dite 139  euro , Nisja me 30 Dhjetor

Viti i Ri ne  Sofie  dhe Selanik


4 dite , 139 euro , Nisja date 30 Dhjetor

=========================

Dita e parë, 30 Dhjetor 2018:

Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi në Hotel. Darka në Hotel.


Dita e dytë, 31 Dhjetor 2018:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. 
Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri në Hotel Marinela 5*.


Dita e tretë, 1 Janar 2019:

Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Sofja me autobus në drejtim të Selanikut. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Monumentet e Qytetit. Darkë në Hotel


Dita e katërt, 2 Janar 2020:

Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Selaniku për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.


OPSIONALE:

- Darka Speciale në Hotel Marinela 5* - €60 - Argëtim, DJ, Pije të përfshira.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët dhe Darkat për dy netë qëndrimi në Hotel.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

.

.
sofie dhe selanik - viti i ri 2020
 
 
Çmimet e dhomave
 » Sofie  - Viti i Ri
nga 30/12/2019 në 02/01/2020
 Tarifa
 Hotel 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

Hotel 5* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
     .
 € 139.00

  € 159.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
sofie
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate