Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetim ne    Sofie , Bullgari - 3   dite   nga   119 €

Kujdes:
=======
Per levizjen ne  zonen  jo shengen  qytetareve  Shqiptar u neviojitet passaporte   biometrike me date  skadence mbi 6 ( gjashte  ) muaj dhe  3 (tre ) muaj ne  Shengen.Per  cdo problem ne  dokumentacionin e  udhetimit  agjencia nuk mban pergjegjesi .Pergjegjesia  eshte e pasagjerit per  vlevshmerine e dokumentave te udhetimit .
VIZITOHEN: SOFIE - SHKUP.
 • DATAT E UDHETIMIT:
 •  
 • ► 10  SHKURT
 • ► 24 MARS
 • ► 15  PRILL

Hotel 3* ose 4*

Program
 • 1 - TIRANE - SHKUP - SOFIE

  ►Dita e pare:

  -Nisja nga Tirana ne oren 05:00.

  - Nisja nga Elbasani në orën 05:30

  - Nisja nga Durrësi në orën 04:00  (Pagesë extra 5 euro/personi)

  Kryerja e procedurave kufitare ne piken e kontrollit në Qafë Thanë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës.  Vazhdimi i udhetimit drejt Shkupit.

  Vizitojme disa nga pikat kryesore te qytetit. Carshia e Vjeter, sheshi i shatërvanëvë “Aleksandri i Madh”, Ura e Gurit,  Blloku i Muzeve,  shtëpia e Nënë Terezës.

  Pas vizitave ne Shkup vazhdojme udhetimit drejt Sofies. Mberritja dhe akomodimi ne hotel.

 • 2 - SOFIE

  Mëngjesi në Hotel. Pas konsumimit te mengjesit, vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.

  Pas vizitave kryesore te qytetit shopping dhe dreka e lire. Akomodimi ne hotel pasdite. Mbremje e lire.

 • 3 - SOFIE - TIRANE

  Mëngjesi në Hotel. Pas konsumimit te mengjesit,Nisja për në Tirane me ndalesa te shkurtra.

  Fundi i sherbimit tone.


  POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-6.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTE

  SHENIM

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA 75% NGA CMIMI.

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO, DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR DHE ANASJELLTAS.

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 7 DITE PARA NISJES .

  ► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITE PARA

  ► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 30

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

  ►PASAPORTA DUHET TE KETE MINIMALISHT 6 MUAJ VLEFSHMERI NE MOMENTIN QE NISENI NE UDHETIM.

  ► CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

  ►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, VENDET E TRETA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
   
  ►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

  1.  
Included
 • Akomodimi në hotel me 4*
 • Mëngjesi
 • Transporti me automjet komod
 • Shoqërues shqiptar
Not included
 • Darka
 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 • Hyrja në monumente dhe muzeume.
 • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
 • Taksa lokale 1.50 EUR për person/natë
 • Dreka
.
.
Udhetim  ne Sofie
 
 
Çmimet e dhomave
 » Sofje - 3 dite
 Tarifa
 Dhomë Standart Hotel 3*  (Max: 3 Rritur)
 • ► 10  SHKURT
 • ► 24 MARS
 • ► 15  PRILL
 •  € 119.00
    Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
  .
   
  .
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .