Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ski në Meteora  & Metsovo ,  2 Ditë  €59

Ski Ne Meteora – Metsovo  2 Dite €59
Meteora - Metsovo
=========================
 • ► Dhjetor  14  , 21 .
 • ► Janar 11 , 18 , 25 .
 • ► Shkurt ,01 ,08 ,14 ,15 ,22, 29

Programi:

►Dita e Pare:

Nisja nga Tirana ne oren 05:00 te mengjesit
Kalimi per ne token Greke nepermjet doganes se Kapshtices .
Vazhdimi i udhetimit per ne Meteora , vizite ne manastire .
Konsumimi i drekes ne Kallabaka . Mberritja ne Metsovo pasdite .
Konsumimi i darkes ne hotel . Qendrim i lire


►Dita e Dyte:

Mengjesi ne hotel, nisja per ne qendren e skive . Vizite ne kantinen e Veres KATOGI .Qendrim per skijim dhe per te shijuar natyren e bardh ne pisten e skive AGIOS ILIAS . Vazhdimi i udhetimit per ne qytetin e Janines .Kthimi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges . Mberritja ne Tiranene darke .

Fundi i sherbimit tone.


Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji , rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


€59
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti me autobus/minibus
 • *Akomodimi ne hotel
 • *Mengjesi + Darka
 • *Shoqerues Shqiptar

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Siguracioni i shendetit ne udhetim
 • *Taksa lokale 1.5 euro per dhome
 • *Pajisjet e skive & teleferiku

 • POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • 6-11.99 VJEC PERFITON 35 % ZBRITJE
  • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

  .
  .
  metsovo dhe meteora 
   
   
  Çmimet e dhomave                                         
   »  Metsovo , 2 dite
   
   TARIFA
  Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)
  ►Dhjetor 14, 21
  ►Janar 11, 18 , 25
  ►Shkurt  01 , 08 ,14 ,15 ,22, 29
   € 59.00
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe       
  .
   
  .
  METSOVO
   

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+kontrata