Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ski   ne  Mavrove - Maqedoni e Veriut  , 1 dite nga  17 euro

Mavrovë 1 Ditë €17

Mavrove
 • ► 1 ,2 ,3 , 4, 5, 9, 10,16,17,23, 24, 30, 31 Janar.
 • ► 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 Shkurt
Programi:

Mavrove :

• Nisja behet nga Tirana ne oren 07:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe gjate rruges per ne doganen e Qafe Thanes .
• Kryerja e procedurave doganore .
• Mberritja ne Mavrove .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 15:00 – 15:30 nisemi per kthimin ne Tirane.
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 21:00.

• Fundi i sherbimit tone .


Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


€17
Ne cmim perfshihet
 • *Transport me autobus komfort
 • *Shoqerues Shqiptar gjate gjithe udhetimit

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Pajisjet e Skive
 • *Siguracioni i Shendetit ne Udhetim
 • .
  .
  ski ne mavrove
  Çmimet e dhomave                                                                                                                               

                                                                                              » Dimër -1  Dite
                                                                                                                                                                Tarifa     
  Transporti  dhe guida                                                                                                                       € 17.00
     
  Çmimi për person të Rritur 
  .
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+kontrate

  .