Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ski   ne  Mavrove - Maqedoni , 3 dite  89 euro

Mavrovë 3 Ditë €89

Vizitohen: Mavrove , Struge

Data e Udhetimit:

 

    ►Janar 4-6, 11-13, 18-20, 25-27.

    ►Shkurt 1-3, 8-10, 15-17, 22-24 .

    ►Mars 1-3

 

Programi:

Fundajve ne Mavrove 3 Dite €89

 

Hotel Lodge 3* - €89

Hotel Sport 3* -€99

Hotel Bistra 4* -€125

 

Cmimi perfshine :

1.Akomodimin 2 nete ne hotel

2.Mengjeset + Darkat

3.Perdorimi i Pishines Dimerore,Saunes,Jacuzzi,Banjo turke.

4.Free wi-fi

5.Parking per makinen

6.20 % discount ne SKI PASS

 

OPSIONALE : Per transportin me Minibus €25 Extra

 

Politikat e Femijeve

 

0-4.99 vjec PA PAGESE NE HOTEL ( Transporti €20 )

5-11.99 vjec 50 % discount ne hotel ( Transporti €20 )

 

Sugjerohet te keni me vete :

 

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

SHENIM

 

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

.
.
ski ne mavrove
Çmimet e dhomave                                                                                                                               

                                                                                            » Dimër III
                                                                                                                                                              Tarifa     
Dhomë Standart Hotel Makpetrol 3* (Max: 3 Rritur)                                                                      € 89.00
    

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
mavrovo macedonia
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.