Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ski   ne  Brezovice    , 3 dite  nga  110 € 

Brezovice 3 Ditë €110
====================
Brezovice, Prevalle, Prizren
 • ►Janar 01, 02, 08, 15 ,22, 29
 • ►Shkurt 05, 12, 19, 26 .
 • ►Mars 05

 • ►Hotel G Royal , Hotel  Yjet e Sharrit 110€
 • ►Hotel Sharri 130€

Programi:

►Dita e Pare:

Nisja nga Tirana ne oren 07:00 te mengjesit. Dalja nga Shqiperia nga dogana e Morines.
Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe ,mberritja ne Prevalle ne dreke rreth ores 13:30.
Akomodimi ne hotel, Vazhdojme udhetimin per ne pisten e skive te Prevalles ,konsumi I drekes ne (menyre individuale ).Shfrytezimi I kohes se lire per ski ,foto etj.
Kthimi ne hotel . ,Konsumi I darkes ne hotel .


►Dita e Dyte:

Mengjesi ne hotel. Vazhdimi I udhetimit per ne Brezovice (20 min larg Prevalles )
Shfrytezimi I kohes e lire ne pisten e skive te Brezovices deri ne oren 15 :00 dhe shijimi i natyres se bardhe qe ai vend ofron .Kthimi ne hotel .


►Dita e Trete:

Pas mengjesit , nisemi perseri per ne pisten e skive te Prevalles . Ski deri ne Dreke . Kthimi per ne Tirane ,ndalese ne Prizren ,vizite dhe shopping rreth dy ore .
Mberritja ne Tirane rreth ores 20:30

Fundi i sherbimit tone


Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


 

Kliko ketu Brezovice 1 ditore

Kliko ketu Brezovice 2 ditore

Kliko ketu Brezovice 3 ditore


€110
Ne cmim perfshihet
 • *Perdorimi i Pishines Dimerore (hotel Sharri)
 • *AKOMODIMI NE HOTELET PERKATESE
 • *MENGJESI + DARKA
 • *SHOQERUES SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
 • *INSTRUKTIMI I PAJISJEVE TE SKIVE

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM
 • *PAJISJET E NEVOJSHME PER TE BERE SKI
 • *BILETA E TELEFERIKUT
 • *SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
 • *Taksa e hyrjes ne Brezovice 1 Euro /person

 • POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • 6  VJEC & SIPER PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME

   SHENIM

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR  ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE.

  .

  .
  brezovice
   
   
  Çmimet e dhomave
   » Brezovice
  udhetim per SKI
  3 Dite
   Tarifa
    Hotel Sharri  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
  ►Janar 01, 02, 08, 15 ,22, 29
 • ►Shkurt 05, 12, 19, 26 .
 • ►Mars 05     .
 •   € 130.00
   Hotel G Royal  , Hotel Yjet e Sharrit Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
  ►Janar 01, 02, 08, 15 ,22, 29
 • ►Shkurt 05, 12, 19, 26 .
 • ►Mars 05
 •    € 110.00
   Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
                               .
             .
  .
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+ Kontrate

  .