Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ski   ne  Brezovice    , 2 dite  nga  55 € 

Ski Në Brezovicë 2 Ditë €55
Brezovice , Prevalle , Prizren
===============
 • ► Janar ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30
 • ► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars
 • ► Mars 7-8 , 14-15 ,

 • ►Hotel Yjet e Sharrit €55
 • ►Hotel Sharri €69

Programi:

►Dita e Pare:

Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45)
Kalimi per ne Kosove nga dogana e Morines .
Ndalesa te shkurtera gjate rruges per kafe ,Mberritja ne Brezovice .Qendrim i lire per vizite & Ski ne Brezovice dhe konsumimin e drekes ne menyre individuale ( nuk mungojn sugjerimet e guides nese deshironi ).
Akomodimi ne hotel .Shfrytezimi I qendres SPA ( pishina dimerore , sauna ,Jacuzzi dhe salles recreative per lojerat te ndryshme ) per klientet ne hotel Sharri, ndersa per personat qe akomodohen ne
hotel Yjet e Sharrit , qendrim i lire per relaks , aktivitet dhe animacione me asistencen e shoqeruesit te agjensise per ti dhene sa me shume harmoni udhetimit ne grup .Konsumi I darkes ne hotel .


►Dita e Dyte:
Mengjesi ne hotel, nisja per ne qendren e skive te Prevalles . Qendrim ne Prevalle per skijim dhe per te shijuar natyren e bardh perafersisht deri ne oren 15:00 . Nisja per kthim ne Prizren .
Vizite ne qender te Prizrenit gjithashtu dhe ne shtepine e Lidhjes se Prizrenit . Kohe e lire per te konsumuar dreken ne menyre individuale ( nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi ) .Kthimi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges . Mberritja ne Tirane dhe Durres ne darke .

Fundi i sherbimit tone.

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


€55
Ne cmim perfshihet
 • *AKOMODIMI NE HOTEL
 • *MENGJESI + DARKA
 • *PERDORIMI I SALLES SPA ( PER KLIENTET NE HOTEL SHARRI)
 • *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
 • *INSTRUKTIMI I PAJISJEVE TE SKIVE

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
 • *PAJISJET E SKIVE
 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM
 • *TAKSA TURISTIKE E HYRJES NE BREZOVICE
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • 6  VJEC & SIPER PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

  .

  .
  brezovice
   
   
  Çmimet e dhomave
   » Brezovice
  udhetim per SKI
  2 Dite
   Tarifa
    Hotel Sharri  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                               .
    € 55.00
   Hotel Yjet e Sharrit Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
   
     € 69.00
   Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
                               .
             .
  .
  brezovice
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+ Kontrate

  .