Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ski në Bogë,  2 Ditë, €59

Magra Austria , Bogë – 2 Ditë €59

Vizitohen: Boge , Peje , Prizren

Data e Udhetimit:

 

    ►Dhjetor  29-30 ,

    ►Janar 2-3, 5-6, 9-10, 12- 13, 16-17, 19-20, 23-24, 26-27 ,30-31

    ►Shkurt 2-3, 6-7, 9-10, 13-14, 16-17, 20-21, 23-24, 27-28

 

Programi:

 

Dita e Pare :

Nisja nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .Vazhdimi i udhetimit per ne doganen e Morines , ndalesa te shkurtra per kafe gjate rruges .Procedurat Doganore.Pasi te futemi ne token Kosovare ndalesa e pare qe do te behet do te jete ne qytetin e Pejes , Perafersisht do te jemi ne Peje rreth ores 12:00-13:00 .Qendrim ne Peje rreth 1 ore e gjysem .Konsumi i drekes ne menyre individuale .Me pas shkojm ne Boge.Akomodimi ne hotel .Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardh qe ai vend ofron gjithashtu mund te shfrytezoni pishinen dimerore , saunen & Jacuzin qe ky hotel disponon .Konsumimi i darkes ne hotel .

 

Dita e Dyte :

Mengjesi ne hotel , qendrim i lire ne Boge per Ski perafersisht deri ne oren 15:00 . Me pas kthehemi ne qytetin e Prizrenit.Qendrim ne Prizren rreth 1 ore .Vazhdimi i udhetimit per ne Tirane . Mberritja ne Tirane rreth ores 21:00-22:00 .

 

Fundi i sherbimit tone .

 

Sugjerohet te keni me vete :

 

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

€59

Ne cmim perfshihet

*Transporti me minibus komod .

*Akomodimi ne hotel Magra Austria .

*Mengjesi + Darka .

*Shfrytezimi i pishines dimerore , sauna & jacuzzi.

Ne cmim nuk perfshihet

*Siguracioni i jetes ne udhetim.

*Pajisjet e skive .

*Gjithcka qe nuk eshte permendur ne rubriken "Ne cmim perfshihet ".


POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS

• 3-11.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 35 % ZBRITJE

• MBI 12 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

 

SHENIM

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 7 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR

.
.
Boge 
 
 
Çmimet e dhomave                                         
 »  Boge, 2 dite
 
 TARIFA
Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)
►Janar 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26 ,30
►Shkurt 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27
 € 59.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe       
.
 
.
boge peje
 

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata