Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

SHKURT 2019

Simboli i shen valentinit
.

Çeki-Hungari. Shen Valentini  ne  Prage -Budapest , me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Budapest- Prage Budapest , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   nga te cilat nje nate ne Budapest dhe tre nete ne Prage . Shetitjet dhe transfertat si ne program

Udhetim ne Sofie  , 3  dite  79  euro, 15 Shkurt
Sofie  : Udhetimi me autobuse Hotel me 3*  me mengjes  , Transfertat si ne Program ,

Udhetim ne Stamboll,3 Ditë €219 , nisja me 15 Shkurt
Stamboll: - Nisja më   15 Shkurt - Vizitohet  Stambolli,  Fjetje 2 netë në hotel me 4* BB  per 219  euro . Fluturimi me avion direkt Tiranë -Stamboll- -Tirane me Pegasos . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.
Stamboll: - Nisja më   14 Shkurt - Vizitohet  Stambolli,  Fjetje 2 netë në hotel  BB  per 79  euro  dhe 3 nete  per 99 Euro. udhetimi me  autobus  Tiranë -Stamboll- -Tirane  . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.
Shkup-Sofje-Bukuresht-Beograd - 5  dite  nisja ne date 13  Shkurt , cmimi    199 € përfshin  Akomodim në Hotel  3*& 4*  per 4   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire ne hotelin e Bukureshtit te perfshira dhe darkat  , shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

Vjene-Budapest -Beograd  , 5 dite  199 € ,  13 Shkurt

Split -Vjene -Budapest-Beograd me  Autobus nga  data 13 Shkurt  .Akomodimi ne hotele me 3  *  me mengjesin te perfshire nga te  cilat 1  nate ne Split, 1  nate ne Vjene  1  nate ne Budapest  dhe 1 nate ne Beograd. Shetitjet dhe transfertat si ne Program.Shoqerues  grupi nga  Agjensia .
Udhetim ne  Beograd, 3 dite 89€
Beograd -Serbi : - Nisja date   15 Shkurt   89 euro personi   - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  me mengjesin   perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. Shetitje dhe transfertat sipas programit  , shoqerues  Shqiptar gjate udhetimit.

Udhetim ne Sarajeve, 3 dite 89 € 

Sarajeve -Mostar -Medjugorje  : - Nisja date     15    Shkurt , cmimi 89  euro personi - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  3 * me mengjesin dhe darkat   perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. ,Shetitje sipas programit , shoqerues  shqiptar gjate udhetimit.

Stamboll, Selanik dhe Sofie , 5  dite 139  euro ,nisja ne 13 Shkurt

Stamboll: - Nisja më  13 Shkurt - Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Sealanik dhe 1 natë në Sofje. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.

Bukuresht: Nisje    me 14  Shkurt - Vizitohen: Shkupi, Sopfje ,Bukureshti  ,. Fjetje 2 netë në Bukuresht  dhe nje nate ne SOfje. Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Selanik-Katerini -Meteora-Janine  ,2 dite  59€
Greqi : - Nisja më   14 , 16  Shkurt  . - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus,vizite ne Selanik , Katerini , Meteora , Janine   Fjetjen 1 natë në  Hotel Platon Beach  ne Riviera  Olimpike me mengjesin perfshire . Shoqerues  grupi nga  Agjensia /
Hungari. Udhetim ne  Budapest   16  Shkurt  , me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Aeroport - Hotel  - Aeroport , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   per tre  nete ne  Budapest . Shetitjet dhe transfertat si ne program
Udhetim ne  në Vjenë , 3 Ditë €299
Vjene:  - Nisja më 14 Shkurt - Vizitohet: Vjenë . Fjetje 2 netë në Vjenë . Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Oher - Viene - Oher. Transfertat  Tirane  Oher  Tirane  dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.