Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

.
All Inclusive Surprizë, 7 Ditë €399
.

 Kujdes: Nisjet nga Tirana janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara dhe Kthimet janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara.


Viza për Shtetasit e Shqipërisë merret dhe paguhet në mbrritje në Aeroport dhe kushton $27
Viza për Shtetasit e Kosovës duhet të merret në Ambasadën e Egjiptit


Nisja nga Tirana 05:30AM - Mbrritja në Sharm El Sheikh 09:00AM


Nisja nga Sharm El Sheikh 23.59:00 AM - Mbrritja në Tiranë 04:00AM


Korrik 2019      Gusht 2019     Shtator 2019

02 Korrik         06 Gusht         03 Shtator

09 Korrik         13 Gusht          10 Shtator

16 Korrik         20 Gusht          17 Shtator

23 Korrik         27 Gusht  
30 korrik        

 

Hotel Surprizë - 4* All Inclusive

Emrin e hotelit e mësoni një ditë para Nisjes.

Do jenë gjithsej VETEM 6 netë.

Hoteli do zgjidhet ndërmjet hoteleve që ofrojmë ne me 4*


Coral Hill 4*


Delta Resort 4*


Verginia Resost & Spa 4*


Shores Amphoras 4*


Shores Golden 4*


Shores Aloha 4*


Xperience St.George 4*


Mercato 4*


Me Shume Detaje: Hotel Surprizë - 4* All Inclusive

Emrin e hotelit e mësoni një ditë para Nisjes.

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave


» Sezoni A

nga 02/07/2019 në 09/07/2019                                                                                         Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                        € 399.00

 

» Sezoni B

nga 09/07/2019 në 16/07/2019                                                                                          Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                        € 409.00

 

» Sezoni C

nga 16/07/2019 në 23/07/2019                                                                                          Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                        € 419.00

 

» Sezoni D

nga 23/07/2019 në 30/07/2019                                                                                          Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                        € 449.00

 

» Sezoni E

nga 30/07/2019 në 06/08/2019                                                                                         Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                         € 459.00

 

» Sezoni F

nga 06/08/2019 në 13/08/2019                                                                                         Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                        € 459.00

 

» Sezoni G

nga 13/08/2019 në 20/08/2019                                                                                        Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                       € 449.00

 

» Sezoni H

nga 20/08/2019 në 27/08/2019                                                                                         Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                        € 419.00

 

» Sezoni I

nga 27/08/2019 në 03/09/2019                                                                                         Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                        € 399.00

 

» Sezoni J

nga 03/09/2019 në 10/09/2019                                                                                        Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                        € 399.00

 

» Sezoni K

nga 10/09/2019 në 17/09/2019                                                                                         Tarifa  »

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                                                       € 399.00

 

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

.
Sharm el SHEIKH
.