Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

.
Sharm El Sheikh  2021 - Oferta Speciale
.

Rezervoni në fillim fluturimin dhe për datat përkatëse zgjidhni hotelin sipas dëshirës suaj.

Për Periudhën e Verës ka Fluturime Charter sipas datave të mëposhtme:


 Kujdes: Nisjet nga Tirana janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara dhe Kthimet janë në Mesnaten e Datave te Poshtëshënuara.


Nëse dëshironi mund të Rezervoni vetëm 6 netë në Hotele.


Viza për Shtetasit e Shqipërisë merret dhe paguhet në mbrritje në Aeroport dhe kushton $27
Viza për Shtetasit e Kosovës duhet të merret në Ambasadën e Egjiptit


Nisja nga Tirana 00:01 AM - Mbrritja në Sharm El Sheikh 03:00 AM

korrik
gusht
 shtator
06 Korrik
03 Gusht
 07 Shtator
13 Korrik
10 Gusht
 14 Shtator
20 Korrik
17 Gusht
.
27 Korrik
24 Gusht
 
 
31 Gusht
 
Nisja ne ora 00:01  AM
Mberitja ne ora  03:00  AM
Nisja ne ora  00:01  AM
Mberitja ne ora 03:00 AM
Nisja ne ora  00:01  AM
Mberitja ne ora 03:00  AM
Nisja nga Sharm El Sheikh 20:00 PM - Mbrritja në Tiranë 23:00 PM
korrik
 gusht
 shtator
06 Korrik
03 Gusht
7 Shtator
13 Korrik
10 Gusht
14 Shtator
20 Korrik
17 Gusht
 20 Shtator
27 Korrik
24 Gusht
.
 
31 Gusht
.
Nisja ne ora  20:00 PM 
Mbrritja në ora 23:00 PM
Nisja ne ora  20:00 PM 
Mbrritja në ora 23:00 PM
Nisja ne ora  20:00 PM 
Mbrritja në ora 23:00 PM
Te perfshira :
✔Fluturimi charter Tirane-Sharm -Tirane
✔ Akomodimi ne hotel per 6 nete qendrimi
✔ Koncepti i hotelit ALL INCLUSIVE
✔ Transferta Aeroport-Hotel -Aeroport

Lista e  hoteleve   ne Sharm El Sheikh  per te  cilet  mund  te  rezervoni.Klikoni emrin e hotelit per te pare  fotot  dhe  info rreth hotelit. .

Cmimet me poshte per  momentin  jane me oferte ( e cila mund te  hiqet ne cdo moment  nga ana e hotelit )  per  secilin hotel per  çift  me nisje ne date 6 Korrik

Zgjidhni  hotelin   qe deshironi  dhe na kontaktoni  per cmiem ne  datat e tjera te nisjeve. 

----------------


AMWAJ OYOUN HOTEL & RESORT

Hotel 4*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD RESORT RELAXE AREA / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

939 ,04 EUR  920 ,26 EUR

=================

TROPITEL DAHAB

Hotel 4*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / HALF BOARD

 

939 ,04 EUR 920 ,26 EUR

=================

 

PARROTEL AQUA PARK RESORT

Hotel 4*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

1.039 ,28 EUR 927 ,67 EUR

=================

AURORA ORIENTAL RESORT

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

989 ,16 EUR 969 ,38 EUR

=================

XPERIENCE SAINT GEORGE SSH

Hotel 4*

SHARM EL SHEIK,

GARDEN VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

1.001 ,68 EUR 981 ,64 EUR

=================

CONTINENTAL PLAZA BEACH

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD POOL VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

1.189 ,60 EUR 1.011 ,71 EUR

=================

XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.064 ,32 EUR 1.043 ,04 EUR

=================

PARROTEL BEACH RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

1.264 ,78 EUR 1.062 ,83 EUR

=================

CHARMILLION CLUB RESORT

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.101 ,92 EUR 1.079 ,88 EUR

=================

CHARMILLION CLUB AQUA PARK

Hotel 4*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.101 ,92 EUR 1.079 ,88 EUR

=================

CHARMILLION LIFE RESORT

Hotel 4*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.101 ,92 EUR 1.079 ,88 EUR

=================

REGENCY PLAZA AQUA PARK AND SPA

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.114 ,44 EUR 1.092 ,16 EUR

=================

NOVOTEL PALM HOTEL

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

1.126 ,96 EUR 1.104 ,42 EUR

=================

NOVOTEL BEACH HOTEL

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.126 ,96 EUR 1.104 ,42 EUR

=================

BARCELO TIRAN SHARM

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.126 ,96 EUR 1.104 ,42 EUR

=================

CHARMILLION GARDENS AQUA PARK

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

FAMILY GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.126 ,96 EUR 1.104 ,42 EUR

=================

XPERIENCE SEA BREEZE HOTEL

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.126 ,96 EUR 1.104 ,42 EUR

=================

JAZ MIRABEL BEACH RESORT

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

1.139 ,50 EUR 1.116 ,72 EUR

=================

SUNRISE DIAMOND BEACH RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

DIAMOND CLUB NON RENOVATED ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.314 ,88 EUR 1.128 ,85 EUR

=================

CORAL SEA WATERWORLD

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.189 ,60 EUR 1.165 ,80 EUR

=================

CORAL SEA HOLIDAY RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.189 ,60 EUR 1.165 ,80 EUR

=================

XPERIENCE KIROSEIZ PREMIER

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

1.189 ,60 EUR 1.165 ,80 EUR

=================

AQUA BLU SHARM RESORT SHARM EL SHEIKH

Hotel 4*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

1.252 ,24 EUR 1.227 ,20 EUR

=================

GRAND ROTANA RESORT & SPA

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

CLASSIC GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    LUXURY HOTEL

 

1.289 ,84 EUR 1.264 ,04 EUR

=================

REEF OASIS BLUE BAY RESORT & SPA

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE PLUS

 

    STANDARD HOTEL

 

1.289 ,84 EUR 1.264 ,04 EUR

=================

MONTE CARLO HOTEL

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

DELUXE GARDEN VIEW / ULTRA ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

1.314 ,88 EUR 1.288 ,58 EUR

=================

STELLA DI MARE HOTEL & RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

VILLA ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

1.607 ,20 EUR 1.295 ,69 EUR

=================

REEF OASIS BEACH RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

PREFERRED ROOM / ALL INCLUSIVE PLUS

 

    STANDARD HOTEL

 

1.327 ,42 EUR 1.300 ,88 EUR

=================

JAZ BELVEDERE HOTEL

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR DELUXE GARDEN VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.540 ,40 EUR 1.336 ,71 EUR

=================

SHERATON SHARM RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

VILLAS AREA GARDEN VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ALBATROS PALACE SHARM EL SHEIKH

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ROYAL ALBATROS MODERNA

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ALBATROS AQUA PARK

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ALBATROS LAGUNA BEACH ex Laguna Vista Resort

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - ECONOMY HOTEL

 

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ALBATROS LAGUNA GARDEN ex Laguna Vista Garden

Hotel  4*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

1.402 ,58 EUR 1.374 ,52 EUR

=================

TROPITEL NAAMA BAY HOTEL

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.440 ,16 EUR 1.411 ,36 EUR

=================

CORAL SEA SENSATORI RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

1.502 ,80 EUR 1.472 ,74 EUR

=================

SENTIDO REEF OASIS SENSES RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR ROOM / ALL INCLUSIVE PLUS

 

    STANDARD HOTEL

 

1.502 ,80 EUR 1.472 ,74 EUR

=================

CLEOPATRA LUXURY RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

1.703 ,26 EUR 1.669 ,20 EUR

=================

SUNRISE ARABIAN BEACH RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR POOL/SIDE SEA VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

2.204 ,38 EUR 1.778 ,20 EUR

=================

BARON PALMS RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR CLASSIC ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    LUXURY HOTEL

 

1.878 ,64 EUR 1.841 ,06 EUR

=================

RIXOS SHARM EL SHEIKH

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR ROOM / ULTRA ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

2.058 ,36 EUR 2.017 ,20 EUR

=================

BARON RESORT SHARM

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR CLASSIC ROOM / PREMIUM ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

2.116 ,68 EUR 2.074 ,34 EUR

=================

RIXOS PREMIUM SEA GATE

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR ROOM / PREMIUM ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

2.274 ,36 EUR 2.228 ,88 EUR

=================

STEIGENBERGER ALCAZAR SHARM

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR GARDEN VIEW / ULTRA ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

2.417 ,36 EUR 2.369 ,02 EUR

=================

SUNRISE MONTEMARE RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

2.680 ,44 EUR  2.626 ,84 EUR

.
.