Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Weekend   ne  Selanik  , 3 ditë  €99   
KUJDES: Taksat lokale te ligjit te ri Grek e cila paguhet cash ne recepsion 1.5 euro per dhome ne hotel me 3, 3 euro per dhome ne hotel me 4* dhe 4 euro per dhome ne hotel me 5*.

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në oren 04.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel.


Dita e Dytë: 

Mengjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit.


Dita e Tretë:

Mengjesi ne Hotel. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.


Nisja më 19, 26 Qershor
  

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe,
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel Vergina 3* për 2 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
.
Udhetim ne  Selanik
   .
 
Çmimet e dhomave
 - Selanik -
 Tarifa
Hotel 3* Dhomë Standart   (Max: 3 Rritur)
         Date  19 , 26 Qershor - 3  Dite
  € 99.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
thesaloniki
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate