Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Selanik dhe  Meteora , 3 Ditë €89

Selanik dhe Meteora  ,3 dite, €89

 ==========================

Selanik - Meteora- Kostur
  • ► 12-14 Shkurt 2023
Programi:
Detajet e turit


Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 4.00 drejt Janines , Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavijes. Vazhdimi i udhëtimit për nëpër në Janinë. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Vazhdon udhëtimi për në Meteora. Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO, Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë: Mengjesi në hotel,  Nisja për Larisa. Viztë e shkurtër në Larisa. Vazhdon udhëtimi për në  Selanik. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë: Mengjesi në hotel. Vazhdon udhëtimi për në Kostur. Vizitë panoramike ne Kostur,  Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri nga pika kufitare Kapshice, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë


Me Shume Detaje: Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në hotel
-Mëngjes në Hotel.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.
.
.
Selanik &  Meteora
 
 
Çmimet e dhomave
  Selanik & Meteora
12 Shkurt 2023  - 3 Dite
 Tarifa
 Hotel 3* Dhomë Standart   (Max: 3 Rritur)
 
 € 89.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 
 
 
.
.