Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Sarajeve – Mostar – Medjugorje ,  3 dite 89  euro

Sarajeve  -Bosnje Hercegovina
-  3 dite  € 89
++++=====++++++
21  Mars  dhe 11 Prill


Programi


Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Mostar, ku vizitohen: Ura e Mostarit, Katedralja dhe Xhamia. Vazhdon udhëtimi për në Sarajevë. Mbrritja në Sarajevë. Sistemimi dhe Darkë në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjes në Hotel. Viizitë panoramike e Monumenteve të Sarajevës, si Kështjella, Rrugët Saraç, Kazandziluk dhe Bravadziluk Kulla e Sahatit, etj. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Kthimi per në Tiranë, nëpërmjet Medjugorje. Vizitë e Katedrales së Zonjës së Paqes. Vazhdom udhëtimi për në Tiranë.


Me Shume Detaje: Çmimi përfshin:
1. Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel për 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe 2 Darka.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Shënim

  • Hoteli : BM International Hotel
  • Krevati mund të mos jetë dopio, por 2 krevate tek të bashkuar.
  • Personi tek, në dhomë dyshe, paguan €40 shtesë.

Fëmijët

  • 0-2 vjec janë falas;
  • 2-12 vjec, nëse akomodohet në dhome me 2 të rritur, përfiton €25 zbritje;
  • mbi 12 vjec paguan si i rritur;
  • nëse nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udhëton me njerin ose asnjerin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Kujtese

  • Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.
.
Sarajeve-Mostar -Medjugorje
 
 
 Çmimet e dhomave
 » Sarajeve
   21 Mars  dhe 11 Prill - 3 Dite
 Tarifa
 Hotel 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                    .
 €89.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
        .
 
.
Sarajevo
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.