Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Rome – Firence -  5 dite 259  €

Itali- 19  Prill 2019 , 5  dite 

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana me autobus për në Durrës. Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Sistemimi dhe Fjetje në Traget. 

Dita e Dytë:

Mbrritja në Bari më 07.00. Transferta me autobus për në Firence. Udhëtimi zgjat 7 orë pa ndalesa. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritje në Firence.Vizitë panoramike e qytetit: Piazza Della Signora, Sheshi D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Romë rreth orës 07.30. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Vizitë panoramike e Romës: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona, Koloseum. Sheshi San Pietro. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në Bari. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë pa ndalesa. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritje në Bari. Nisja me traget për në Durrës në orën 22.00. Sistemimi dhe Fjetje në Traget.

Dita e Pestë:

Mbrritja në Durrës në 07.00. Vazhdimi i udhëtimit për në Tiranë.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me traget
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim 2 netë në hotel dhe 2 netë në kabinë të brendshme në traget.
4. Mëngjeset vetëm në Hotel..
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Kujtese:

► Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese extra  100  euro

► Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.

► Per realizimin e ketij udhetimi numri minimal i pjesmarresve eshte 25

► Ne rast anullimi te udhetimit klienti njoftohet 3 dite para

► Per rezervim, mund te paguani 50% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 7 dite para nisjes.

► Femijet deri  11 vjec  ne  dhome me dy te rritur  perfitojne 30 euro  zbritje.

► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

.
.
rome dhe  firence
 
 
Çmimet e  dhomave
 » Rome-Firence
 19 Prill 2019   -5  dite
 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                       .
 € 259.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
   .
.
rome
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate