Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Razëm- Kalaja e Rozafes - Shkodër , 1 Ditë  nga   €13
Razëm- Kalaja e Rozafes - Shkodër

 • ► 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30 Prill
Programi:

► Nisja nga Tirana në orën 06:00. 


Në vijimësi të udhëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Vizitë në kalanë e Rozafës. Mbërrijmë në Razëm ku do të kemi mundësi për të shijuar natyrën mbresëlënëse dhe për të konsumuar vaktin e drekës.

Kthehemi në qytetin e Shkodrës ku do kemi mundësi të vizitojmë pedonalen karateristike të qytetit dhe jo vetëm.

Nisemi në rrugën e kthimit. Mbërritja në Tiranë,

në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!


►Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.


€13
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti me Automjet Komod
 • *Shoqerues Shqiptare

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Dreka
 • *HYRJET NË MUZE DHE PARQE.
 • *ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË "PËRFSHIHET"
 • Shenim

  Politikat e femijve:

  0 – 2.99 Vjeç pa pagese

  3 – 5.99 Vjeç 40 % ulje

  Mbi 6 vjeç pagese e plote

  SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE .
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1 DITË PARA.

  .
  .
  razem
  .
  .
  Çmimet 
  Razem  & Shkoder
        1  dite     
    Vlefta
  Transport dhe guide
  • ► 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30 Prill
  13€
  Çmimi për person të Rritur
  .
  .

  .

  .
  .