Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Riviera Olimpike  , Plazh Allinclusive  4 dite 149 dhe 5  dite 189

Greqi

PLAZH, 4 Ditë

 

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Riviera Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Riviera Olimpike. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshtiicës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

PLAZH, 5 Ditë

 

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Riviera Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Riviera Olimpike. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshticës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

Nisja  cdo te  Marte e te Premte

Hotelet

Platon Beach 2* Superior - Light All Inclusive

Olympus Thea 4* - All Inclusive

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:

1. Akomodim All Inclusive në hotel,

2. Vajtje - Ardhje me autobus.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 

All Inclusive R Olimpike , 4 Ditë , 5 Ditë  , 8  Dite

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Verë - 5 Ditë

nga 17/08/2018 në 21/08/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 209.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 289.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 17/08/2018 në 24/08/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 349.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 489.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 21/08/2018 në 24/08/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                       € 179.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 239.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 21/08/2018 në 28/07/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 349.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 489.00


» Verë - 5 Ditë

nga 24/08/2018 në 28/08/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 209.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 289.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 24/08/2018 në 31/08/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 349.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 489.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 28/08/2018 në 31/08/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 159.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 219.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 28/08/2018 në 04/09/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 319.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 459.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 31/08/2018 në 07/09/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 309.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 449.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 31/08/2018 në 04/09/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 199.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 279.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 04/09/2018 në 07/09/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 149.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 209.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 04/09/2018 në 11/09/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 299.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 439.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 07/09/2018 në 11/09/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                       € 189.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 269.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 07/09/2018 në 14/09/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 299.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 439.00


Çmimet për person, akomodimi all inclusive  dhe  All inclusive Light

.
olympus thea
.