Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetim    ne  Qatar  - 6 dite  579€

Dita e Parë:

Fluturimi Shkup – Doha. Nisja nga Shkupi në orën 11.55. Mbrritja në Doha në orën 18.35. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dohas. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Doha. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.


Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.


Dita e Pestë:

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.


Dita e Gjashtë:

Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Doha - Shkup. Nisja nga Doha në orën 07.30. Mbrritja në Shkup në orën 10.55.


Nisja më 17, 24 Janar, 14 Shkurt


Me Shume Detaje: Çmimi përfshin:
- Fluturim Direkt Vajtje - Ardhje Shkup Doha,
- Assistencë në Aeroportin e Dohes.
- Fjetje në Hotel sipas zgjedhjes,
- Mëngjeset në Hotele,
- Shëtitje Panoramike gjysëm dite në Doha.
- Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.
Kujdes: Asistenca, Shëtitja në Doha dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Nuk janë përfshirë:
- Taksa e Qytetit që paguhet në Hotel.
- Ekskursionet janë opsionale.
- Siguracioni Shëndetësor, sugjerohet, por nuk është i detyrueshëm.
- Shërbimet extra të hotelit - Minibar, etj.

Taksat e qytetit
- Hotel 5* - 4 - 5€ në ditë,
- Hotel 4* - 3 - 4€ në ditë,
- Hotel 3* - 2 - 3€ në ditë,

Shtesë për Vizë në Doha €75
.

.

qatar
 
 
Çmimet e dhomave
 » Qatar
nga 17/01/20 ne 22/01/20
Tarifa
Holiday Villa Residence 4* Dhomë Club Superior (Max: 3 Rritur)
Wyndham Grand Regency Doha 4* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur)
Intercontinental Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur)
The St. Regis Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur) 
 
 € 579.00
€ 670.00
€ 829.00
€ 979.00
 Çmimet e dhomave
 nga 24/01/20 ne 29/01/20
 Tarifa
Holiday Villa Residence 4* Dhomë Club Superior (Max: 3 Rritur)
Wyndham Grand Regency Doha 4* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur)
Intercontinental Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur)
The St. Regis Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur)
 
 € 579.00
  € 670.00
 € 829.00
 € 979.00
 Çmimet e dhomave
  nga 14/02/20 ne 19/02/20
  Tarifa
 Holiday Villa Residence 4* Dhomë Club Superior (Max: 3 Rritur)
Wyndham Grand Regency Doha 4* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur)
Intercontinental Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur)
The St. Regis Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur)
 
  € 579.00
  € 670.00
  € 829.00
€ 979.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
qatar
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ kontrate
.