Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Prizren -  Prevall  ,  2 Dite €65
PRIZREN – PREVALLË 2 DITË €65

 • ► 5, 12 , 19 , 24, 25 , 26 Dhjetor
Programi:

►Dita e parë:

► Nisja nga Tirana në orën 08:00.

Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së kontrollit në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës.

Mbërrijmë në Prevallë. Zbulim dhe shijim i natyrës mbresëlënëse që Bjeshkët e Sharrit përcjellin. Kohë e lirë për konsumimin e drekës. (guida shoqëruse ju sugjeron opsionet më të mira që mund të zgjidhni)
Akomodimi tek hotel Sharri më i mirë i zonës. Kohë e lirë gjatë së cilës mund të shfrytëzohet pishina dimërore. Darka në hotel.


►Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel. Dalje e vonë nga hoteli dhe konsumi i kafes së mëngjesit në aromën e freskët të Bjeshkëve të Sharrit, Prevallë. Pastaj nisemi drejt Prizrenit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij, gjithashtu të konsumojmë edhe drekën. Nisja për kthim me një ndalesë të shkurtër (opsionale) gjatë rrugës.

Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!


►Kujdes:

Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!


€65
Ne cmim perfshihet
 • *TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
 • *AKOMODIMI TEK HOTEL SHARRI
 • *MËNGJESI DHE DARKA
 • *PËRDORIMI I PISHINËS DIMËRORE
 • *GUIDA SHOQËRUESE GJATË UDHËTIMIT

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKËN "PËRFSHIHET"

 • POLITIKAT E FEMIJEVE
  • 0-3.99 VJEC JANË FALAS
  • 3.99 – 11.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR


  SHENIM

  ► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET
  ► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO, DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR
  ► PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR

  .
  .
  prevalle-prizren
  .
  .
  Çmimet e dhomave
        2  dite Half Board       
    Tarifa
    Hotel Sharri Dhome Standarte  max  3 te rritur
  ► Dhjetor 5 , 12 , 19 ,24 , 25 , 26
    65
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë
  per 2  persona
  .
  .

  .

  brezovice
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .