Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Prishtinë  dhe Prizren ,  1   Ditë nga  €15

Kosove

PRISHTINË – PRIZREN   ,  1 DITË  €15

Nisjet me
► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 Prill

Programi:

►Nisja nga Tirana bëhet në orën 06:00 .

Në vijimësi të udhëtimit tonë drejt qytetit të Prishtinës do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Mbërrijmë në Prishtinë paradite  dhe vizitojmë pjesën qëndrore të qytetit.

Rreth mesditës do të vazhdojmë drejt Prizrenit ku do të vizitojmë qytetin e vjetër të Prizrenit, Urën e të Dashuruarve, Urën e Gurit, Sheshin e Shatërvanit, Lidhjen e Prizrenit .Kohe e lire per konsumimin e drekes .

Nisemi në rrugën e kthimit drejt Tiranës, ku do të kemi dhe një ndalesë të shkurtër në autogrill. Mbërritja në Tiranë në mbrëmje.

 

Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.


€14
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti me automjet komod
 • *Shoqëruesi i grupit

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Dreka ne Prizren
 •  

  Politikat e femijve:

  0 – 2.99 Vjeç pa pagese

  3 – 5.99 Vjeç 40 % ulje

  Mbi 6 vjeç pagese e plote


  SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE

  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1- DITË PARA.

  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  ► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR

  .

  Pranvere  në Prishtinë  dhe Prizren , 1 Ditë €14                                                                      Vlefta


  Nisjet  ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 Prill                                                                                         €14                     

  .

  .

  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .