Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pranverë në Prishtinë,  2 Ditë €45

 

PRISHTINE – PRIZREN, 2 DITE 45 EURO

Vizitohen: VIZITOHEN: PRISHTINE – PRIZREN - SUHAREK

Data e Udhetimit:

 

    ► 30-31 Mars

    ► 13-14 , 27-28 , 28-29 Prill

    ► 4-5 , 18-19 Maj

 

Programi:

 

- Dita e pare: Nisja në orën 07:00 tek pallati i sportit " Asllan Rusi " (Nisja nga Durresi ne oren 06:15)Vazhdojme drejt doganes se Morines. Ndalese per kafe gjate rruges. Pas procedurave  doganore I drejtohemi kryeqytetit te Kosoves , Prishtines . Do të vizitojmë disa nga pikat kryesore që përbëjnë atraksion turistik dhe na flasin më shumë për historinë e Prishtinës, si Librarinë Kombëtare, monumentin Newborn dhe Statujën e Skënderbeut. Pasi njihemi me këtë qytet ulemi per të konsumuar drekën në një nga restorantet tradicionale të Prishtinës. Pas konsumimit të drekës vazhdojmë udhëtimin tonë drejt qytetit të Suharekes . Akomodimi ne hotel . Konsumimi I darkes me muzik festive .

 

- Dita e dyte: Pas mengjesit nisemi per ne qytetin e Prizrenit  ku do të vizitojmë Muzeun e Lidhjes së Prizrenit, Pazarin e Vjetër, Xhaminë , Kalane e qytetit dhe Shopping ne qendren Tregtare te Prizrenit. Pas konsumimit te drekes nisja per ne Tirane dhe Durres.

 

Fundi i sherbimit tone !


45€

Ne cmim perfshihet

*Transporti vajtje -ardhje me automjet komod

*Akomodimi ne hotel 3*

*Mengjesi + darka

*Mbremje festive

*Shoqerues shqiptar gjate gjithe udhetimit


Ne cmim nuk perfshihet

*Gjithcka qe nuk eshte permendur ne program

*Siguracioni jetes

*Drekat

Shenim

 

POLITIKAT E FEMIJEVE:

 

0-2 VJEC PA PAGESE

3-12 VJEC PAGUAJNE 50 % e shumes

MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

 

► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

► PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITË PARA.

► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR

.

.

prishtine
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.