Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Preveza   , Plazh Allinclusive  4 dite 139 dhe 5  dite 189

Greqi

PLAZH, 4 Ditë

 

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

PLAZH, 5 Ditë

 

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

Nisja cdo te  Marte e te Premte


Niko 2*S -Light All inclusive

Poseidon Beach 3* - Light All Inclusive

Lichnos Beach 5* - Light All inclusive


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.

-Akomodimi në Hotel.

-Light All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit,

 sipas zgjedhjes.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

.

All Inclusive Preveza , 4 Ditë , 5 Ditë  , 8  Dite

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Verë - 4 Ditë

nga 21/08/2018 në 24/08/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 159.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 229.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 21/08/2018 në 28/08/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                      € 339.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 489.00

» Verë - 8 Ditë

nga 24/08/2018 në 28/08/2018                                                                                           Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                      € 339.00

Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                      € 489.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 24/08/2018 në 28/08/2018                                                                                          Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                      € 199.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                            € 279.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 28/08/2018 në 04/09/2018                                                                                              Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 339.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                              € 489.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 28/08/2018 në 31/08/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 159.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 229.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 31/08/2018 në 04/09/2018                                                                                              Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 189.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                              € 269.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 31/08/2018 në 07/09/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                      € 309.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                            € 459.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 04/09/2018 në 11/09/2018                                                                                              Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 299.00

Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                       € 449.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 04/09/2018 në 07/09/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 139.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 209.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
Poseidon beach prevesa
.