Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

PRESPË – ISHULLI I QYTETIT TË VOGËL  1 DITË  1900 LEKË
PARKU KOMBËTAR PRESPË, LIQENAS, ISHULLI I QYTETIT TE VOGEL (MALIGRAD)

 • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shtator
 • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
 • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nentor

Programi:

► Nisja nga Tirana ne oren 06:00.


Ndalese e shkurter gjate rruges per pushim. Vazhdojme drejt Parkut Kombetar te Prespes. Mberrijme ne Liqenas (Pustec) buze liqenit te Prespes se Madhe. Do kemi mjaftueshem kohe per te shijuar bukurine e zones perreth liqenit dhe per personat qe deshirojne do mund te lundrojme me varke per te zbuluar ishullin e Qytetit te Vogel (Maligradit). Nje ishull i vogel qe mbarte shume histori dhe nje kishe te vogel mesjetare te cilat do i zbuloni nepermjet guides tone. Ne ishull dhe buze liqenit ofrohet mundesia per ecje ne natyre, plazh dhe zbulim te vendeve historike. Dreka sugjerohet te konsumohet me gatime tradicionale te zones ne Liqenas.

Pas gjithe kesaj eksperience ne nisemi ne rrugen e kthimit. Mberritja ne Tirane, Durres  dhe Elbasan ne mbremje.

Fundi i sherbimit tone!


►Sugjerohet te keni me vete:

Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, rroba banje, fruta te thata, aparat fotografike, cokollata , veshje sportive per ecje dhe shume energji .


1900 LEKË
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti me automjet komod
 • *Guida shoqeruese gjate udhetimit
 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *SHETITJA ME VARKE NE LIQEN 500 LEKE
 • *Cdo gje qe nuk eshte permendur ne rubriken "Perfshihet"
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJEVE 
  0-1.99 vjec jane falas
  2-9.99 vjec 15% ulje
  Mbi 10 vjec pagese e plote

  Shenim

  ► Per rezervim nevojitet pagese e plote .
  ► Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
  ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti mund te njoftohet 1 ditë para nisjes.

  .
  .
  prespe
   
   
  Çmimi
   Prespe- 1 Dite   
   
    Udhetim   e guide  1  ditore
  ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shtator
 • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
 • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nentor
 •  1900 Leke 
   Çmimi për person 
  ,
   

  .

  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .