Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

UDHETIMET  E  PRANVERES

UDHETIMET E PRANVERES
.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi

Pranvere ne  Prishtinë, 1 Ditë €24 dhe 2 Ditë €39
Prishtinë: -  Nisje më 7, 8, 14, 15 Mars.
Udhëtim në Manastir - Bitola, 2 Dite €49
Manastir - Bitola: Nisje më  7, 8, 14, 15, 21, 28 Mars.

Paris dhe Mynih, Nisja më      28 Mars  dhe 17 Prill

Pranvere në Shtutgart, Strasburg, Zyrih , 7 dite 299 €
Strasburg: - Me  autobus , nisja më  14 Mars.
Udhetim ne  në Barcelonë me autobus , 7 Ditë €329
Barcelone: Nisja më   28 Mars  dhe 17 Prill.
Pranverë në Dubai, 5 Ditë €599
Dubai: Nisja më 02 dhe 30 Prill .
AMSTERDAM HOLLANDE AMS
Amsterdam- Prage - Beograd , 8 Ditë €399
Amsterdam: Udhetim me  autobus  , nisja më  14 Mars
Stamboll- Selanik me Autobus, 3 nete €99 ,

Stamboll-Selanik: -     Nisje  cdo te  Enjte

Pranvere  në Berlin, 4 Ditë €329
Berlin: - Me  avion , nisja më 29 Mars  2020

Spanje  : Me  autobus , nisja me   21 Prill 2020

Stockholm: Me autobus ,nisja më 01 Maj.
Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike - 13  dite €599
Moske: Me autobus , nisja më 12 Maj, 18 Qershor
Paris: - Me avion ,nisja më  12 dhe 19 Mars 
Shkup-Sofje- Bukuresht, 5 Ditë €185
Bukuresht: Me autobus , nisje  17 Prill.
Rome – Firenze – Venecia – Opatija -  6  dite 259€
Rome: - Me autobus dhe Traget , nisje më  17 Prill-
Pranvere  në Budapest dhe Vjenë, 4 dite € 309
Budapest: Me  avion , nisje më 7 Mars
Pranvere në Izrael, 5 Ditë €599
Tel Aviv: Me Avion ,nisja më  12 dhe 19  Mars 2020:
Prage: Me avion , nisja më 10 Mar
Pranverë në Cote d'Azur, 4 Ditë €359
Nise: Me  Avion , nisja më 19 Mars.
Pranvere  në Berlin, 5 Ditë €379
Berlin: - Me avion , nisja më 27 Prill 2020
Stamboll: Me  autobus, nisje me   19 Mars dhe 01 Prill 
Amsterdam: - Me  avion ,nisja më  13 dhe 27 Mars    -
Vjenë-Budapest - Beograd , 5 Ditë €189
Vjene: -Udhetim me  autobus , nisja më 25 Mars dhe 09 Prill  
Pragë-Vjene-Budapest -Beograd me  autobus  , 7 Ditë €239
Prage: Nisje më 28 Mars  dhe 17 Prill. 
Budapest , 3 dite nga € 259
Budapest: Me  Avion , Nisje më  19 dhe 26 Mars.
Weekend All Inclusive në Korfuz 3 dite € 79
Korfuz: - Me Autobus ,nisja 06 , 07 , 13 ,  14 Mars
Udhetim ne Skandinavi  , 14 Ditë 669 €
Mynih:  Me  autobus,  Nisja më 01 Maj

Udhetim në Vjenë, 3 Ditë €279
Vjene: Me avion , nisja më 24 dhe 31 Mars.
Pranverë në Indi dhe Katar, 8 Dite €1299
Delhi: Udhetim me Avion dhe autobus  , nisja më 30 Mars
Dubrovnik - Zagrep- Sarajeve, 4 Ditë €129
Kroaci-Bosnje: Nisja më 20  Mars dhe 10 Prill.
Sarajevë - Beograd - Prishtine, 4 Ditë €109
Sarajeve-Beograd: Nisje më 20 Mars dhe 10 Prill.
Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €349
Cappadocia:Me  Avion ,  nisja më  26 Mars
Pranverë në Romë - Firence, 4 Dite €299
Rome: - Me Avion , nisje më 4 Prill.
Pranvere në Beograd, 3 Ditë €89
Beograd: Me  autobus , nisje më 20 Mars dhe 10 Prill .
Pranvere  në Sofje, 3 Ditë €79
Sofje: - Me autobus , nisje më 14  dhe 27 Mars.
Pranvere  në Bukuresht, 4 Ditë €149
Bukuresht: Me autobus ,nisje 20 Mars dhe 10 Prill.
Pranvere  në Sofje dhe  Selanik, 4 Ditë €99
Sofje: Me autobus , nisje më 20 Mars dhe 10 Prill.
Pranverë në Mynih dhe Bazel, 5 Dite  €399
Mynih: Me  avion , nisja më 25 Mars , 29 Prill -
Pranverë në Napoli dhe Sorrento, 5  Dite  €259
Napoli: Me autobus  dhe Traget , nisja me 17, 24, 30 Prill.
Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë  nga  €749
Moske: Me  avion  , nisja më 17, 20 Qershor
.