Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetimet  ,  Shkurt  -  Qershor 2019

.

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi
Pranverë në Prishtinë, 1 Ditë €22 dhe 2 Dite €39
Kosove: - 1 Ditë dhe 2 Ditë/1 Natë, Nisje më 8, 9, 10, 14, 15, 16, 17 dhe 22 Mars. - Darka Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ në Hotel Holiday Resort 5*. Vizitohet: Prishtinë. Fjetje 1 Natë në Hotel Holiday Resort 5* në Prishtinë. Mëngjesi në Hotel. Vajtje - Ardhje me Autobus, Transfertat dhe Shëtitjet.
Stamboll direkt me avion  , 3 dite nga  219 €
Stamboll - Udhetim me  Avion direkt  22  Shkurt 01,08,09,15 , 22  Mars  tre  dite   per 219  euro .  07 Mars 4 dite per 239 euro. Akomodimi ne hotele me  4  *  me mengjesin te perfshire .Shetitjet dhe transfertat si ne Program.Shoqerues  grupi nga  Agjensia .
Stamboll: Nisje   06 Mars - Vizitohen: Stamboll , Selaniku , Sofie. Fjetje 2 netë në Stamboll , nje nate ne Selanik  dhe nje nate ne Sofje . Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Rome  dhe  Vatikan me  Traget dhe  Autobus    , 5 dite  249 €
Itali -   5 ditë €249, Nisja më   06  Mars  .Vizitohen: Roma dhe vatikani  . Fjetje 2 netë në  Rome  hotel 3* me mengjesin perfshire ,  dy nete ne Tragetin e linjes Durres - Bari- Durres  akomodim ne  dhome ,.Shetitjet dhe transfertat si ne Program , Shoqerues  grupi nga Agjencia .
Selanik-Katerini -Meteora-Janine  ,2 dite  59€
Greqi : - Nisja më  08 , 09 , 14 , 16  Mars  . - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus,vizite ne Selanik , Katerini , Meteora , Janine   Fjetjen 1 natë në  Hotel Platon Beach  ne Riviera  Olimpike me mengjesin perfshire . Shoqerues  grupi nga  Agjensia /
Hungari. Udhetim ne  Budapest    09 Mars   , me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Aeroport - Hotel  - Aeroport , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   per tre  nete ne  Budapest . Shetitjet dhe transfertat si ne program
Pranvere  në Athine, 8 Mars  4 Ditë €119
Greqi : Nisja më 07 Mars ne darke - Vizitohet  Athina .  Fjetje 2 netë në hotel me 3* me mengjesin te perfshire . Udhëtimi me autobus Tiranë - Athine- Tiranë. Shoqerues  grupi  nga  agjencia .
Amsterdam: - Nisja më   08 Mars  dhe 12 Prill - Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë. Fjetje 3 netë në Amsterdam. Fluturimi me avion direkt Tiranë - Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.
Janine  dhe Meteora , 2 dite  fillon nga  49  €
Greqi - Vizitohen: Janina dhe  Meteora  ,Data e Udhetimit►2 -3 , 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30 31 Mars►6-7, 13-14 , 20-21 , 27-28 Prill►4-5 , 18-19 , 25 -26 Maj►1-2 , 8 -9 Qershor per 49 Euro / person ne BB . Çmimi përfshin: Vajtje -Ardhje me Autobus , Fjetjen 1 natë në BB . Shetitjet dhe transfertat me autobus ,shoqerues nga Agjensia
Çeki-Hungari. Udhetim ne  Prage -Budapest  05 Mars dhe 09 Prill  , me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Budapest- Prage - Budapest , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   nga te cilat nje nate ne Budapest dhe tre nete ne Prage . Shetitjet dhe transfertat si ne program

Sarajeve-Mostar-Medjugorje  , 3 Ditë €89

Bosnje : Nisja më   08 Mars - Vizitohet: Sarajeva , Mostari , Medjugorje. Fjetje 2 netë në Sarajeve ne Hotel me 3* me mengjes dhe darke perfshire , Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Vjenë-Budapest - Beograd , 5 Ditë €199
Vjene: - Nisja më   06 Mars 2019 . - Vizitë: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Beograd. Vajtje-Ardhje dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobuz, Fjetjen në Hotel me mëngjese, Shqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Serbi: Nisje   me  08 Mars- Vizitohen: Shkupi , Beogradi dhe Prishtina. Fjetje 2 netë në Beograd ,  Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin   perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Bullgari: Nisje   me  08 Mars - Vizitohen: Shkupi dhe Sofje. Fjetje 2 netë në Sofie ,  Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin  dhe Darken  perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Bukuresht: Nisje    me  , 07 dhe 14 Mars- Vizitohen: Shkupi, Sopfje ,Bukureshti  ,. Fjetje 2 netë në Bukuresht  dhe nje nate ne SOfje. Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Udhetim ne  në Vjenë , 4 Ditë €329
Vjene:  - Nisja më  09 Mars - Vizitohet: Vjenë . Fjetje 3 netë në Vjenë . Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Oher - Viene - Oher. Transfertat  Tirane  Oher  Tirane  dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më     08  Mars   .Vizitohen: Paris, Bregdeti Dalmat, Zagrebi, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 nate ne Bourg en Brese , 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me aut.......

Pragë-Vjene-Budapest -Beograd , 7 Ditë €239
Prage: Nisje më   08  Mars  - Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.
Dubai: - Nisja më  07 dhe 14  Mars  per  5  dite  - Çmimi përfshin: Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit, Vajtje - Ardhje me Avion Direkt Shkup - Dubai - Shkup, Fjetje në Hotel me mëngjese, Transfertat dhe Shëtitjet , shoqerues  grupi nga Agjencia .
Pranvere  në Barcelonë, 8 Ditë €349
Barcelone: Nisja më 09 Mars 2019 - Vizitohen: Barcelonë,  Nicë, Monte Carlo,  Milano. Fjetje 3 netë në Barcelonë, 1 natë në Opatija , 1 nate ne Trieste   dhe 2 netë në Milano. Udhëtimi me autobus Tiranë - Opatija - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë.
Paris: - Nisja më  10 Mars - Vizitohen: Paris në Francë. Fjetje 3 Netë në Paris. Mëngjeset në Hotel. Tirane-Shkup-Tirane me autobus.  Fluturimi Direkt me avion Shkup - Paris - Shkup. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar.
Pranvere në Izrael, 5 Ditë €599
Tel Aviv: Nisja më 14  dhe 21 Mars 2019: - Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Deti i Vdekur, Nazareth, Haifa. Çmimi 599 Euro përfshin: Vajtje-Ardhje me Avion, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Fjetjen në Hotel me Mëngjeze dhe Darkat sipas programit.
Pranvere  në Berlin, 4 Ditë €339 ,direkt me avion
Gjermani -  . Udhetim ne  Berlin  nisja me  19 Prill  4  dite  339  euro.  , fluturim direkt  me  avion  Prishtine -Berlin - Prishtine , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   te  perfshire . Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.


Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike me autobus , 13 Ditë €599
Moske: Nisja më 14 Maj dhe 18 Qershor - Vizitohet: Moskë dhe Shën Petersburg në Rusi, Kiev dhe Odesa në Ukrainë, Vilnius, Riga, Talin në Republikat Balltike, Varshavë dhe Krakov në Poloni, Dubrovnik dhe Zagreb në Kroaci, Vjenë në Austri, Bukuresht në Rumani, Sofje në Bullgari dhe Shkup në Maqedoni. Fjetje: 12 nete ne hotel me mengjes perfshire .Shetitjet dhe transfertat si ne program, Shoqerues  grupi nga Agjencia .
Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649
Madrid: Nisja më 6 Maj 8  dite - Vizitohet: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada dhe Valencia. Fjetje 2 Netë Barcelonë, 1 natë Madrid, 2 netë Lisbonë, 1 natë Malaga dhe 1 natë Valencia. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit, Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Barcelonë - Shkup, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet. Shoqerues  grupi  gjate  gjithe udhetimit .
Udhetim ne  në Barcelonë me autobus , 7 Ditë €369
Barcelone: Nisja më 07 Mars 2019 - Vizitohen: Barcelonë, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Cannes, Marsejë, Milano. Fjetje 2 netë në Barcelonë, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë, 1 natë në Marsejë dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë.
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi - 6 dite € 499
Athine: - Nisje më 7 Prill - Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus, Transfertat me autobus, Akomodim në Kroçieren Celestyal për 4 netë qëndrimi në Ultra All Inclusive, Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi - 5 dite € 399
Athine: - Nisje më 4 Prill. Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus, Transfertat me autobus, Akomodim në Kroçieren Celestyal për 3 netë qëndrimi në Ultra All Inclusive, Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Cappadocia - Turqi , 3 Ditë €299
Cappadocia:Nisja më 09 Mars - Vizitohet: Cappadocia. Fjetje: 2 netë në Cappadocia. Fluturimi me avion Tiranë - Kayseri- Tiranë, nëpërmjet Stambollit.Shetitjet  dhe transfertat  si ne Program. Shoqerues  grupi  ng a Agjencia .
Pranvere  në Barcelonë, 4 Ditë €399
Barcelone: Nisja më 12 Prill  dhe  31 Maj  2019 - Vizitohen: Barcelonë,  Fjetje 3 netë në Barcelonë ne hotel me 3* mengjesi i perfshire .Fluturimi Direkt ,  Shkup -Barcelon -Shkup .Udhëtimi me autobus Tiranë -Shkup  - Tiranë.Shetitjet dhe transfertat si ne program.Shoqerues  grupi  nga  Agjensia  gjate  gjithe udhetimit.

Itali -   5 ditë €259, Nisja më   19 Prill 2019  .Vizitohen: Roma dhe Firence  . Fjetje 1 natë në Firence  dhe nje nate  ne Rome  hotel 3* me mengjesin perfshire ,  dy nete ne Tragetin e linjes Durres - Bari- Durres  akomodim ne  dhome ,.Shetitjet dhe transfertat si ne Program , Shoqerues  grupi nga Agjencia . 

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 13  Dite  €629
Spanje-Portugali : Nisja më 19 Prill. Vizitohen: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Porto, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada, Valencia, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Cannes, Marsejë, Milano. Fjetje 3 netë në Barcelonë, 1 natë Madrid, 1 natë Porto, 1 natë Lisbonë, 1 natë Malaga, 1 natë Valencia, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë, 1 natë në Marsejë dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - N...
Amsterdam- Prage - Beograd , 8 Ditë €399
Amsterdam: Nisja më 27 Prill 2019 - Vizitohen: Amsterdam, Ljubljanë, Salsburg, Mynih, Hagë, Rotterdam, Pragë, Budapest, Beograd. Fjetje 3 netë në Amsterdam, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih. 1 natë në Pragë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Amsterdam - Pragë - Budapest - Beograd - Tiranë.
Pranverë në Kryeqytetet Skandinave, 6 Ditë €599
Stockholm: - Nisja më 6 Maj, - Vizita në: Copenhagen, Malmo, Oslo, Stockholm. Fjetje 1 natë në Helsingor, 1 natë në Gothenburg, 1 natë në Oslo dhe 2 netë në Stokholm. Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Shkup, Vajtje - Ardhje me Avion Direkt Shkup - Malmö dhe Stockholm - Shkup. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 Dite € 359
Zyrih: - Nisja më 18 Maj - Vizitohen: Zyrih, Lucernë, Bernë, Bazel, Lozanë. Fjetje në Zyrih 2 netë dhe 1 natë në Bazel. Fluturimi me avion Prishtinë - Bazel - Prishtinë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Prishtinës, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.
Pranverë Skandinave, 15 Ditë €699
Stockholm: Nisja më 28 Maj. Vizitohet: Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Helsinki, Shën Peterburg, Goteborg, Helsingor, Helsinborg, Zadar, Salzburg, Mynih, Hannover, Hamburg, Tallinn, Riga, Vilnius, Varshavë, Krakow, Budapest. Fjetje: 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih, 1 natë në Hannover, 1 natë në Kopenhagen, 1 natë në Goteborg, 1 natë në Oslo, 2 netë në Stockholm, 1 natë në Helsinki, 2 netë në Shën Peterbu...

Nderkohe  mund  te  shikoni  dhe  per  pushime  Verore  👇
.