Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

PRAGE  - BUDAPEST ,5 Ditë € 359 ,  udhetim me avion

Prage  5 dite  359  euro, 26. 11.19


Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë - Budapest. Nisja më 15:00 - Mbrritje në Budapest më 16:25. Nisja për në Pragë. Udhëtimi zgjat rreth 6.5 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra për pushime. Mbrritje në Pragë rreth Mesnatës. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:  Mëngjesi në hotel. Vzitohen: Haratchani, Kisha e Loretos, Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit, Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika e Shën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica e artë. Opsionale: Pasdite, Vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t.

Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitohen: Lagjia Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i Vjeter me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike,kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme.

Pasdite vonë, Nisje për në Bratisllavë. Udhëtimi zgjat rreth 4.5 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra për pushime. Mbrritje në Bratisllavë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike në Bratisllavë. Nisje direkt per në Budapest. Udhëtimi zgjat rreth 2.5 orë. Mbrritje ne Budapest. Vizitë panoramike e qytetit te Budapestit. Sistemim dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Pestë: Transferta për në Aeroportin e Budapestit. Nisja më 06:55. - Mbrritje më 08:20. Fluturimi për në Shqipëri.


Nisja më 26 Nëntor

 

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:

1. Udhëtimi vajtje - ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus
3. Akomodim në hotel,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

OPSIONALE: Vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t. - €18
.
.
Çmimet e dhomave

                                                                                                                                                              Vlefta
nga 26/11/2019 ne 30/11/2019

Hotel 3* Dhomë Standart    (Max: 3 Rritur)                                                                             € 359.00 
=========================================================================================================
                          
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
prague
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata

.