Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Potidea Palace 4* - Nea Potidea, Halkidiki

Potidea Palace 4* - Nea Potidea, Halkidiki

 

I pozicjonuar drejtë në plazh Potidea Palace me 4 yje është një hotel elegant me pamje panoramike  të mallit Olympus si dhe pamje te mrekullueshme nga deti. Hoteli ofron dhoma të mobiluara në mënyre bashkohore, Restorante si dhe aktivitete te ndryshme per te rritur dhe femijë. Qyteti Nea Potidea eshte 2km larg hotelit dhe aeporti Selanikut ndodhet 55km larg.

 

Brënda Resortit

 

- Bar kryesorë,

- Cocktail bar,

- Beach Bar,

- Pool Bar

- 1 Restorant kryesorë

- 1 Restorant A la Cart (Internacional)

- Plazh (shezllona, peshqirë dhe cadra)

- Disco, Animacjon,

- Spa Center

 

Per femije:

- Këndë lojrash 

- Game room

- Pishinë

- Miniclub

- Disco për femijë

 

Sporte:

- Volleyball

- Tennis

- Sporte uji

- Aktivitete ne ujë

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Hoteli ne Harte

potidea Palace nea potidea halkidiki
.

Potidea Palace 4*- Nea Potidea, Halkidiki 

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart Ekonomike (Max: 3 Rritur)       Tarifa

nga 29/04/2019 në 24/05/2019

€ 167.90

nga 25/05/2019 në 14/06/2019

€ 209.30

nga 15/06/2019 në 12/07/2019

€ 292.10

nga 13/07/2019 në 23/08/2019

€ 338.10

nga 24/08/2019 në 16/09/2019

€ 292.10

nga 17/09/2019 në 30/09/2019

€ 209.30

nga 01/10/2019 në 14/10/2019

€ 167.90

» Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur)  Tarifa

nga 29/04/2019 në 24/05/2019

€ 184.00

nga 25/05/2019 në 14/06/2019

€ 230.00

nga 15/06/2019 në 12/07/2019

€ 317.40

nga 13/07/2019 në 23/08/2019

€ 365.70

nga 24/08/2019 në 16/09/2019

€ 317.40

nga 17/09/2019 në 30/09/2019

€ 230.00

nga 01/10/2019 në 14/10/2019

€ 184.00

» Dhomë Familjare Deluxe (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë ose 3 Rritur)  Tarifa

nga 29/04/2019 në 24/05/2019

€ 227.70

nga 25/05/2019 në 14/06/2019

€ 280.60

nga 15/06/2019 në 12/07/2019

€ 388.70

nga 13/07/2019 në 23/08/2019

€ 476.10

nga 24/08/2019 në 16/09/2019

€ 388.70

nga 17/09/2019 në 30/09/2019

€ 280.60

nga 01/10/2019 në 14/10/2019

€ 227.70

 

Çmimet për dhomë, akomodimi ultra all inclusive