Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Porto Carras Meliton 5*- Neos Marmaras Halkidiki

Porto Carras Meliton - Neos Marmaras Halkidiki

 

Meliton është sinonim i luksit. Duke ruajtur ende fasadën e tij origjinale, ashtu siç ishte projektuar nga arkitekti i njohur Gropius, tani është rinovuar plotësisht dhe secila dhomë është vulosur me shënjën stilit modern.

 

Hoteli ka 156 suita që shohin nga deti Egje dhe kursi i golfit. Në Meliton klientët mund të drekojnë në Crystal, një restorant luksoz me shije të dallueshme elegante që shërben në një atmosferë të përshkuar nga stili.

 

Në Qendrën e Biznesit klientët mund të kthehen në realitetin profesional dhe më pas të kalojnë momente relaksi tek Bari pranë lagunave. News Café dhe Reflections Bar janë elemente të tjera të komfortit në botën elegante të Meliton.

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë


Më Shume Detaje:

Porto Carras Grand Resort ndodhet brenda një parajse në Greqinë Veriore, në brigjet perëndimore të Sithonia-s , gadishullin Halkidiksë qëndrore.

Hoteli ne Harte

Porto Carras Meliton
.

Porto Carras Meliton - Neos Marmaras Halkidiki

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)  Tarifa

nga 28/04/2018 në 18/05/2018

€ 142.60

nga 19/05/2018 në 15/06/2018

€ 165.60

nga 16/06/2018 në 29/06/2018

€ 190.90

nga 30/06/2018 në 13/07/2018

€ 218.50

nga 14/07/2018 në 27/07/2018

€ 250.70

nga 28/07/2018 në 19/08/2018

€ 289.80

nga 20/08/2018 në 02/09/2018

€ 250.70

nga 03/09/2018 në 16/09/2018

€ 218.50

nga 17/09/2018 në 30/09/2018

€ 190.90

nga 01/10/2018 në 07/10/2018

€ 165.60

nga 08/10/2018 në 28/10/2018

€ 142.60


» Dhomë Standart Pamje nga deti (Max: 3 Rritur)  Tarifa

nga 28/04/2018 në 18/05/2018

€ 172.50

nga 19/05/2018 në 15/06/2018

€ 197.80

nga 16/06/2018 në 29/06/2018

€ 227.70

nga 30/06/2018 në 13/07/2018

€ 262.20

nga 14/07/2018 në 27/07/2018

€ 301.30

nga 28/07/2018 në 19/08/2018

€ 347.30

nga 20/08/2018 në 02/09/2018

€ 301.30

nga 03/09/2018 në 16/09/2018

€ 262.20

nga 17/09/2018 në 30/09/2018

€ 227.70

nga 01/10/2018 në 07/10/2018

€ 197.80

nga 08/10/2018 në 28/10/2018

€ 172.50


» Junior Suite (Max: 3 Ritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)  Tarifa

nga 28/04/2018 në 18/05/2018

€ 179.40

nga 19/05/2018 në 15/06/2018

€ 207.00

nga 16/06/2018 në 29/06/2018

€ 239.20

nga 30/06/2018 në 13/07/2018

€ 273.70

nga 14/07/2018 në 27/07/2018

€ 315.10

nga 28/07/2018 në 19/08/2018

€ 363.40

nga 20/08/2018 në 02/09/2018

€ 315.10

nga 03/09/2018 në 16/09/2018

€ 273.70

nga 17/09/2018 në 30/09/2018

€ 239.20

nga 01/10/2018 në 07/10/2018

€ 207.00

nga 08/10/2018 në 28/10/2018

€ 179.40


» Dhomë Familjare (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)  Tarifa

nga 28/04/2018 në 18/05/2018

€ 197.80

nga 19/05/2018 në 15/06/2018

€ 227.70

nga 16/06/2018 në 29/06/2018

€ 259.90

nga 30/06/2018 në 13/07/2018

€ 301.30

nga 14/07/2018 në 27/07/2018

€ 347.30

nga 28/07/2018 në 19/08/2018

€ 397.90

nga 20/08/2018 në 02/09/2018

€ 347.30

nga 03/09/2018 në 16/09/2018

€ 301.30

nga 17/09/2018 në 30/09/2018

€ 259.90

nga 01/10/2018 në 07/10/2018

€ 227.70

nga 08/10/2018 në 28/10/2018

€ 197.80

 

Çmimet për dhomë, akomodimi fjetje dhe mëngjes