Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Plazh në Rimini , Itali , 8 Ditë €549

Itali

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë - Rimini. Nisja në orë 19.35. Mbrritja në Rimini në orën 21.05. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Fjetje.

Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, transferta për në Aeroportin e Riminit. Fluturimi Direkt Rimini - Tiranë. Nisja nga Rimini në orën 17.30. Mbrritja në Tiranë në orën 18.55.

Nisja më 4, 11, 18, 25 Korrik, 1, 8, 15, 22 dhe 29 Gusht.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 7 Netë në Hotel, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel.
- Fluturimi Direkt Tiranë - Rimini - Tiranë.
- Një Bagazh Falas për Checkin dhe një çantë e vogël me vete.
- Transfertat vajtje Ardhje nga Aeroporti Riminit në Hotel.

Hotelet do të jenë:   

 Gastone Riviera 3* - Rimini 

 Remin Plaza 4* - Rimini 

.
Rimini itali  , plazh 8  dite
vere   2018
 Cmimet  per  person

Çmimet e dhomave

» Sezoni I

nga 04/07/2018 në 11/07/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel   3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                   € 549.00


 

» Sezoni II

nga 11/07/2018 në 18/07/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                   € 599.00


 

» Sezoni III

nga 18/07/2018 në 25/07/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                    € 619.00


 

» Sezoni IV

nga 25/07/2018 në 01/08/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                    € 629.00


 

» Sezoni V

nga 01/08/2018 në 08/08/2018                                                                                        Tarifa  »

Hotel 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                     € 649.00» Sezoni VI

nga 08/08/2018 në 15/08/2018                                                                                        Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                    € 649.00


 

» Sezoni VII

nga 15/08/2018 në 22/08/2018                                                                                       Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                    € 619.00» Sezoni VIII

nga 22/08/2018 në 29/08/2018                                                                                      Tarifa  »

Hotel 3*   Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                  € 599.00


 

» Sezoni IX

nga 29/08/2018 në 05/09/2018                                                                                     Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                  € 549.00 


 

 

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

.
rimini
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate

.