Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Plazh në Malte ,  8 Ditë €599

Malte

Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup - Maltë. Nisja në orë 17.50. Mbrritja në Maltë në orën 19.35. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Maltës. Fluturimi Direkt Maltë - Shkup. Nisja nga Malta në orën 20.05. Mbrritja në Shkup në orën 21.50. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më 11, 18, 25 Korrik, 1, 8, 15 dhe 22 Gusht.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 7 Netë në Hotel 3*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel.
- Fluturimi Direkt Shkup - Maltë - Shkup.
- Një Bagazh Falas për Checkin dhe një çantë e vogël me vete.
- Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Maltes në Hotel.
Hoteli ku  do jete  akomodimi  eshte :

         Bugibba 3* - Qawra, Malta


http://www.bugibbahotelapartments.com/

.
malte  , plazh 8  dite
vere   2018
 Cmimet  per  person

Çmimet e dhomave

 

» Sezoni I

nga 11/07/2018 në 18/07/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                   € 599.00


 

» Sezoni II

nga 18/07/2018 në 25/07/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                    € 649.00


 

» Sezoni III

nga 25/07/2018 në 01/08/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                    € 699.00


 

» Sezoni IV

nga 01/08/2018 në 08/08/2018                                                                                        Tarifa  »

Hotel 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                     € 699.00» Sezoni V

nga 08/08/2018 në 15/08/2018                                                                                        Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                    € 699.00


 

» Sezoni VI

nga 15/08/2018 në 22/08/2018                                                                                       Tarifa  »

Hotel 3*  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                    € 649.00» Sezoni VII

nga 22/08/2018 në 29/08/2018                                                                                      Tarifa  »

Hotel 3*   Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                  € 599.00


 

 

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

.
malte
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate

.