Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Plazh në Costa Brava, 8 Ditë €579

Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup - Barcelonë. Nisja në orë 18.30. Mbrritja në Barcelonë në orën 21.20. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Barcelonës. Fluturimi Direkt Barcelonë - Shkup. Nisja nga Barcelona në orën 21.55. Mbrritja në Shkup në orën 24.40. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më 2, 9, 16, 23 dhe 30 Korrik, 6, 13, 20,  dhe 27 Gusht, dhe 3 Shtator.
Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 7 Netë në Hotel 2*S dhe 4*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel.
- Fluturimi Direkt Shkup - Barcelonë - Shkup.
- Një Bagazh Falas për Checkin dhe një çantë e vogël me vete.
- Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Barcelonës në Hotel.

Hotelet do jenë sipas Zgjedhjes

    

Don Juan Center 2* - Costa Brava

    

Gran Don Juan 4* - Costa Brava

.
Costa brava , plazh 8  dite
vere   2018
 Cmimet  per  person

Çmimet e dhomave

» Sezoni I

nga 02/07/2018 në 09/07/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                     € 579.00

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                           € 679.00

 

» Sezoni II

nga 09/07/2018 në 16/07/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                     € 639.00

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                           € 739.00

 

» Sezoni III

nga 16/07/2018 në 23/07/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                     € 669.00

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                           € 769.00

 

» Sezoni IV

nga 23/07/2018 në 30/07/2018                                                                                         Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                     € 669.00

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                          € 769.00

 

» Sezoni V

nga 30/07/2018 në 06/08/2018                                                                                        Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                     € 699.00

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                          € 799.00

 

» Sezoni VI

nga 06/08/2018 në 13/08/2018                                                                                        Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                    € 699.00

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                          € 799.00

 

» Sezoni VII

nga 13/08/2018 në 20/08/2018                                                                                       Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                   € 669.00

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                        € 769.00

 

» Sezoni VIII

nga 20/08/2018 në 27/08/2018                                                                                      Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                   € 669.00

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                        € 769.00

 

» Sezoni IX

nga 27/08/2018 në 03/09/2018                                                                                     Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                  € 639.00 

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                       € 639.00

 

» Sezoni X

nga 03/09/2018 në 10/09/2018                                                                                     Tarifa  »

Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                  € 579.00 

Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                       € 679.00

 

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate

.