Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Plazh  Allinclusive në Ulqin - Mali i Zi  ,  8  Ditë  nga  €499

Plazh All Inclusive në Ulqin, 8 Ditë €499

 

Dita e Parë, E Enjte: Nisja nga Tirana në oren 08.00 dhe udhëtimi me autobus për në Ulqi. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Ulqin rreth orës 12.00. Sistemimi dhe Akomodimi në Hotele All Inclusive.

 

Dita e Dytë, E Premte: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Tretë, E Shtunë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Katërt, E Diel: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Pestë, E Hënë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Gjashtë, E Martë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Shtatë, E Mërkurë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Tetë, E Enjte: All Inclusive ne Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

 

Nisja më 1, 8, 15 Gusht.

 

KUJDES: 

1. Çmimet përfshijnë 20% zbrijte dhe janë të vlefshme per  Rezervime deri më 28 Shkurt.

2. Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.

Taksat janë:

• Hotel 3 dhe 4*:

- €1.50 për person të rritur në natë

- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë

- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë

 

Hotelet do të jenë:

Long Beach 3* - Ulqin 

Holiday Village 4* - Ulqin   

    

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

- Fjetje 7 Netë All Inclusive në Hotele 3* dhe 4*.

- Transferta Vajtje Ardhje me Autobus nga Tirana në Hotele në Ulqin.

============================================

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Sezoni I

nga 01/08/2019 në 08/08/2019              Tarifa  »

Long Beach Karisma 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 499.00

Holiday Village Karisma 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur) € 749.00

 

» Sezoni II

nga 08/08/2019 në 15/08/2019               Tarifa  »

Long Beach Karisma 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 499.00

Holiday Village Karisma 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur) € 749.00

 

» Sezoni III

nga 15/08/2019 në 22/08/2019              Tarifa  »

Long Beach Karisma 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 499.00

Holiday Village Karisma 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur) € 749.00

 

Çmimet për person, akomodimi all inclusive

.
.
ulcin
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate

.