Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 PLAZH   All Inclusive  dhe  HB 

Akomodimi    Allinclusive ( mengjesi , dreka , darka , pije)  per  4  ,5  , 8   dite, perfshihet dhe transporti. Nisjet  cdo  dite te  Hene ne darke  per qendrimin  4 & 8 dite  dhe  nisje  cdo dite te Enjte ne darke per  qendrimin 5 & 8  dite . Per te pare  cmimet  sipas datave    klikoni  foton perkatese  

.

.
Ju  mund  te  shikoni  per  pushime verore dhe  ne  .....
.
.
.
.
.
grecia
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate