Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pekin  dhe  Shanghai , 8 Ditë €1399

Programi  , 15 - 22 Tetor  2018  , 8  dite  1399  Euro

Kine


Dita e Parë, 15 Tetor 2018.

Fluturimi Tiranë - Shanghai nëpërmjet Vjenës. Nisja nga Tirana në orën 04.25, Mbrritja në Vjenë në orën 06.00. Nisja nga Vjena në orën 13.50.


Dita e Dytë, 16 Tetor 2018.

Mbrritja në Shanghai në orën 06.10. Pritja në Aeroportin e Shanghait. Nisja për në Hangzhou, ku vzitohet qyteti dhe Liqeni Perëndimor, West Lake. Lundrim me Kroçiere në liqen. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë, 17 Tetor 2018.

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shanghai, ku viizitohet qyteti: Kulla Perla Orientale e Radios dhe televizionit dhe lundrohet me Kroçiere në lumin Huangpu. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt, 18 Tetor 2018.

Mëngjesi ne Hotel. Transfertë me Autobus për në Stacionin e Trenit dhe Udhëtimi me Tren Ekspres për në Pekin. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë. Transferta në Hotel në Pekin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Pestë, 19 Tetor 2018.

Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Sheshin Tien'anmen, në Qytetin e Ndaluar Gu Gong dhe Pallati Veror, Yi He Yung. Fjetje në Hotel.


Dita e Gjashtë, 20 Tetor 2018.

Mëngjesi ne hotel. Nisja për të vizituar Murin e Madh Kinez në Mutianyu. Vizitë dhe ngjitje me Cable Car në Murin e Famshëm. Kthimi në Hotel.Fjetje në Hotel.


Dita e Shtatë, 21 Tetor 2018.

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Stadiumin Kombëtar Birds Nest dhe Qendrën Ujore Kombëtare në Parkun Olimpik. Darkë Speciale në një Restorant Tradicional Kinez. Fjetje në Hotel.


Dita e Tetë, 22 Tetor 2018.

Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Pekinit. Nisja nga Pekini në orën 11.20. Mbrritja në Vjenë në orën 15.50. Nisja nga Vjena në orën 22.20, Mbrritja në Tiranë në orën 23.55.


Me Shume Detaje:

Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë - Shanghai nga Frankfurti dhe Pekin - Tiranë nëpërmjet Vjenës.
-Akomodimi në hotele.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Viza e Hyrjes në Kinë.
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Kinezeeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Pekin: Muri i Madh, Cable Car, Qyteti Ndaluar, Pallati Veror, Në Hangzhou: Lundrimi me Kroçiere në Liqenin Perëndimor dhe Shanghai: Lundirmi me Kroçiere ne Lumin Huangpu dhe Kulla e Radios dhe TV.
-Darkë në një Restorant Kinez.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Kinë.
.
pekin  dhe  shanghai
.
 
Çmimet e dhomave
Vjeshte  ne Kine
15 - 22/10/ 2018
  Tarifa
Dhomë Standart   (Max: 3 Rritur)
                            .
 € 1399.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
shanghai
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate

.