Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Paris , 4  dite 399  euro personi

paris qyteti i  magjishem
paris qyteti i   magjishem
paris qyteti i   magjishem
paris qyteti i   magjishem
Zbritje €40 për Rezervime të Hershme deri më 14 Shkurt.
Pranverë në Paris, 4 Ditë: Ishte €399 - Bëhet €359, Nisja më 10 Mars.
Paris - France    10 Mars

Dita e Parë:

Nisja me autobus  ne orën 07:00 nga Tirana për në Aeroportin e Shkupit.  Udhëtimi me avion direkt Shkup - Paris. Nisja në orën 17:40. Mbrritja në Paris në 20:40. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances. Kthimi dhe akomodimi në hotel.


Dita e Katërt:

Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 21:15 Mbrritja në Shkup në orën 23.55. Nisja me autobus nga aeroporti i Shkupit drejt Tiranës.


Nisja më 10 Mars


Me Shume Detaje: Në pagesë 399 Euro përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.
.
.
  paris
 
 
Çmimet e dhomave
Paris- 4  dite
nga  10 Mars 2019
 Tarifa
  Dhome standarte  Max 3 persona
 
  € 399.00
  Çmimi per te rritur ne  dhome dyshe
 
 
.
paris
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.

.