Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetim ne  Paris , 5 dite  499 

paris qyteti i  magjishem
paris qyteti i   magjishem
Kujdes:
=======
Per levizjen ne  zonen  shengen  qytetareve  Shqiptar u neviojitet passaporte   biometrike me date  skadence mbi 3 ( tre ) muaj .Per  cdo problem ne  dokumentacionin e  udhetimit  agjencia nuk mban pergjegjesi .Pergjegjesia  eshte e pasagjerit per  vlevshmerine e dokumentave te udhetimit .

Vjeshtë në Paris, 5 Ditë  nga  €499

========================

22 Dhjetor 499 Euro


Programi për Nisje më 24 Nëntor dhe 22 Dhjetor


Dita e Parë:

Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 19:25. Mbrritja në Paris në 22:05. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë: 

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen:  Sheshi I Katedrales Notre Dame,  Muzeu Luvrit. Kulla Eiffel, Harku i Triumfit, Place du Trocadero, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite, Vizitë në Versajë. Pasdite Vizitë në: Opera Garnier, Place Vendome, Place de La Concorde, Assemblee Nationale, Tuneli nen Pont D’Alma. Shetitje me Anije ne Lumin Seine.  Fjetje ne Hotel.


Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Harkun e Triumfit, Shetitje ne Champs Elysees. Te lire ne Galerite Lafayete. Vizite ne La Defense, Te lire ne Qendren Tregtare. Vizite ne Baziliken Sacre Coer dhe Mulin Rouge. Shëtitje e lirë në Kopshtin e Luxemburgut dhe Panteon. Fjetje ne Hotel.


Dita e Pestë:

Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 06:55 Mbrritja në Tiranë në orën 09.30.

================================Me Shume Detaje:
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel 3* për 4 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30x 20cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.
.
.
  paris 
 
 
Çmimet e dhomave
Paris
 Tarifa
  Dhome standarte  Max 3 persona
  nga 22/12/2019 - 26/12/2019
  € 499.00
  Çmimi per te rritur ne  dhome dyshe
 
 
.
paris
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.

.