Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Kroçiere All Inclusive në Paris, 5 Ditë €599

paris qyteti i  magjishem

Kroçiere All Inclusive në Paris, 5 Ditë €599


France


Dita e Parë:

Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 10:15. Mbrritja në Paris në 12:55. Pasdite, Shëtitje e lirë në Kopshtin e Luxemburgut dhe Panteon. Transferimi për në Kroçiere. Sistemimi dhe Fjetje në Kroçiere. Nisja në orën 20.30


Dita e Dytë:

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rouen në orën 15.30. Të lirë për Vizita individuale në Rouen. Fjetje në Kroçiere. Nisja në orën 23.00.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Mantes La Jolie në orën 11.00. Të lirë për Vizita individuale në Mantes La Jolie. Fjetje në Kroçiere. Nisja në orën 21.00. Fjetje në Kroçiere.


Dita e Katërt:

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Paris në orën 05.30. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen:  Sheshi i Katedrales Notre Dame, Muzeu Luvrit. Kulla Eiffel, Harku i Triumfit, Place du Trocadero, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Fjetje ne Kroçiere.


Dita e Pestë:

Mënegjesi ne Kroçiere. Vizitë në: Opera Garnier, Place Vendome, Place de La Concorde, Assemblee Nationale, Tuneli nen Pont D’Alma. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Shkup. Nisja në orën 21:15 Mbrritja në Shkup në orën 23.55. Kthimi me Autobus nga Shkupi ne Tiranë.


Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.
Në pagesë përfshihen:

1. Fluturimi direkt me avion Tiranë - Paris. Kthimi Paris - Tiranë më 28 Nëntor dhe Paris - Shkup më 2 Dhjetor.
2. Akomodim në Kroçieren për 5 ditë Lundrim, 4 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike gjatë vakteve.
5. Shëtitjet me autobus dhe Shoqërues Shqiptar në Paris sipas programit (Numri Minimal 15 persona)
6. Taksat Portuale.
8. Bakshishet.
9. Shoqërues shqiptar në Kroçiere, (Numri Minimal 18 persona).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.

Shënim:
Minimumi i Grupit për Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar në Paris është 15 persona.
Minimumi i Grupit për Shoqërues Shqiptar në Kroçiere është 18 persona.
.
.
  krociere ne paris 
 
 
Çmimet e dhomave
Paris
 Tarifa
  Kabine e jashtme ne krociere  Max 3 persona
  nga  28/11/2019-02/12/2019
  € 599.00
  Çmimi per te rritur ne  dhome dyshe
 
 
.
paris
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.

.