Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pranvere  në  Oslo -Norvegji  -  4 Ditë

Nisja me  02 Prill  2023
==============
Detajet e turit

Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë - Oslo Torp Sandefjord. Nisja nga Tirana në orën 17.15 Mbrritja në Aeroportin Oslo Torp Sandefjord në orën 20:50. Transferimi në Oslo. Mbrritja në Oslo. Sistemimi dhe fjetja në hotel.


Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike në Monumentet e Oslos:  Muzeumi Viking Ship, Gadishulli Bygdoy, Muzeumi Fram dhe Kontiki, Muzeumi I hapur i Historise dhe Kulturës Norvegjeze, Parku Vigeland. Fjetje në hotel.


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike në Monumentet e Oslos:  Muzeu Nacional,  Pallati Mbretëror, Katedralja, Bashkia, Opera, Kështjella Akershus, Fjetje në hotel.


Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Opsionale: Shëtitje me Kroçere në Fjordet e Oslos. Transferta për në aeroportin e Oslo Torp Sandefjord. Fluturimi direkt Oslo Torp Sandefjord - Tiranë. Nisja në orën 21.25. Mbrritje në orën 00.15.


Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë - Oslo Torp Sandefjord.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel per 3 net qëndrimi.
4. Mëngjeset në Hotel sipas programit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

.
.
oslo
.
 
Çmimet e dhomave

» Oslo

 02 Prill  2023 - 4 dite

 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
.
 € 369
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
.
.