Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Antalya - Oferta Speciale

early  booking  Antalya
KUJTESE : Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.
Nëse pasaporta është e vlefshme 2 muaj (60 ditë) nga data e kthimit, ju nuk do të lejoheni të udhëtoni.

.

Antalya - Oferta  speciale

.

Asel Resort 4* - Kemer *OFERTE E RE*

                        

Zbritje 50% për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €652 - Bëhet €446 për person STD (3) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €549 - Bëhet €394 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €549 - Bëhet €394 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Residence Rivero 4* - Kemer *OFERTE E RE*

                            

Rishikuar për qëndrim deri 22 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €741 - Bëhet €575 për person STD (2+2) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €685 - Bëhet €491 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €685 - Bëhet €491 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 

 

 

Millenium Palace 4* - Kemer *OFERTE E RE*

                                          

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €659 - Bëhet €495 për person STD (2+2) për 9 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €528 - Bëhet €432 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €528 - Bëhet €432 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Ambassador Hotel 4* - Kemer *OFERTE E RE*

                                         

Zbritje 25% për Nisje deri 25 Gusht dhe 30% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €767 - Bëhet €635 për person STD (3) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €635 - Bëhet €536 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €635 - Bëhet €536 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Maya Imperial Hotel 4* - Kemer *OFERTE E RE*

                                         

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €884 - Bëhet €733 për person STD (3) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €740 - Bëhet €621 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €740 - Bëhet €621 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Hedef Resort & SPA 5* - Alanya    

                            

Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €824 - Bëhet €623 për person STD (2+2) për 8 netë Nisje 14 Gusht

Çmimi Ishte €743 - Bëhet €527 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €743 - Bëhet €527 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht. 

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Hedef Beach Resort & SPA 5* - Alanya

                           

Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €824 - Bëhet €623 për person STD (2+2) për 8 netë Nisje 14 Gusht

Çmimi Ishte €743 - Bëhet €527 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €743 - Bëhet €527 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.           

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Kemer Millenium Resort 5* (ex Armas) - Kemer

                                         

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €743 - Bëhet €633 për person ECO/STD (2+2) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €636 - Bëhet €534 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €636 - Bëhet €534 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Armas Prestige 5* (ex Happy Elegant) - Alanya

                                                    

Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €784 - Bëhet €623 për person STD (3+1) për 8 netë Nisje 14 Gusht

Çmimi Ishte €674 - Bëhet €527 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht

Çmimi Ishte €674 - Bëhet €527 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

MC Beach Park Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                                           

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €711 - Bëhet €549 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 14 Gusht

Çmimi Ishte €711 - Bëhet €549 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht

Çmimi Ishte €711 - Bëhet €549 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Grand Nar 4* - Kemer

            

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €474 - Bëhet €443 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 31 Korrik.

Çmimi Ishte €474 - Bëhet €463 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 2 Gusht.

Çmimi Ishte €474 - Bëhet €463 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 3 Gusht.

Çmimi Ishte €474 - Bëhet €463 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 4 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Rios Beach 4* - Kemer *OFERTE E RE*

                            

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 20 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €602 - Bëhet €525 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €602 - Bëhet €525 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €602 - Bëhet €525 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €606 - Bëhet €525 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Serenis 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                                                                                 

Zbritje 20% për Nisje deri 27 Gusht dhe 30% për Nisje pas 27 Gusht për Rezervime të Hershme deri 7 Gusht.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €602 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €602 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Kemal Bay 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                                                                                                   

Zbritje 35% për Nisje 14 dhe 16 Gusht.

Çmimi Ishte €882 - Bëhet €656 për person ECO/STD (3+1) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €721 - Bëhet €553 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Armas Kaplan Paradise Hotel 5*- Kemer

                                                                                                         

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €665 - Bëhet €621 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €665 - Bëhet €621 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €665 - Bëhet €621 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Korrik.

Çmimi Ishte €665 - Bëhet €621 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Viking Star 5* - Kemer 

                                                                                                         

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €725 - Bëhet €664 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €725 - Bëhet €664 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €750 - Bëhet €664 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €750 - Bëhet €664 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

First Class 5* - Alanya

                                                                                                                 

Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS

Çmimi Ishte €704 - Bëhet €570 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €704 - Bëhet €570 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €704 - Bëhet €570 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €704 - Bëhet €567 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Daima Biz Resort 5* 5*                                                                                                                                                                  

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht. 

Çmimi Ishte €693 - Bëhet €624 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €693 - Bëhet €624 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €693 - Bëhet €624 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €693 - Bëhet €624 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Armas Labada Beach 5* - Kemer

                                          

Çmim i rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €678 - Bëhet €577 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €678 - Bëhet €577 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €678 - Bëhet €577 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €678 - Bëhet €577 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Maritim Saray Regency Resort 5* - Side

            

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €599 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €599 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €599 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €599 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 

 

Primasol Telatiye Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                                

Zbritje 15% për Nisje 3-25 Gusht dhe 25% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 7 Gusht.

Çmimi Ishte €671 - Bëhet €606 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €671 - Bëhet €606 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €671 - Bëhet €606 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €671 - Bëhet €606 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   

 

 

Stone Palace (ex vera) 5* - Side

                                                                                                         

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €780 - Bëhet €617 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €780 - Bëhet €617 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €780 - Bëhet €617 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €780 - Bëhet €617 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     

 

 

Sultan of Side 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                                                                               

Zbritje 10% për Nisje 11-28 Gusht dhe 25% për Nisje pas 28 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €750 - Bëhet €698 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €750 - Bëhet €698 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €750 - Bëhet €698 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €750 - Bëhet €698 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Kahya Resort Aqua & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                                                                                         

Zbritje 10% për Nisje 18-24 Gusht dhe 15% për Nisje pas 30 Gusht për Rezervime të Hershme deri 8 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Bone Club Sunset Hotel 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                                                                               

Zbritje 15% për Nisje deri 26 Gusht dhe 22% për Nisje pas 26 Gusht për Rezervime të Hershme deri 6 Gusht.

Çmimi Ishte €721 - Bëhet €648 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Korrik.

Çmimi Ishte €721 - Bëhet €648 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €721 - Bëhet €648 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €721 - Bëhet €648 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

 

Palmeras Beach 5* - Alanya

                                                                                                         

Zbritje 20% për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €714 - Bëhet €619 për person STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €714 - Bëhet €619 për person STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €703 - Bëhet €610 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €703 - Bëhet €610 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Stella Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                                         

Zbritje 10% për Nisje pas 8 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €650 - Bëhet €608 për person STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €650 - Bëhet €608 për person STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €650 - Bëhet €608 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €650 - Bëhet €608 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

   

 

Lake River Side & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                                  

Zbritje 25% për Nisje deri 25 Gusht dhe 30% për Nisje pas 25 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €736 - Bëhet €611 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €736 - Bëhet €611 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €736 - Bëhet €611 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €736 - Bëhet €611 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

 

Water Side RESORT & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                     

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €773 - Bëhet €665 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €773 - Bëhet €665 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €773 - Bëhet €665 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €773 - Bëhet €665 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

 

Siam Elegance 5* - Belek

                                                 

Zbritje 25% për tere sezonin.

Çmimi Ishte €852 - Bëhet €698 për person STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €852 - Bëhet €698 për person STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €852 - Bëhet €698 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €852 - Bëhet €698 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë

 

 

 

Calido Maris 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                

Zbritje 15% për Nisje deri 31 Gusht dhe 25% për Nisje pas 31 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €674 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €674 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €674 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €674 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

 

Port River 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                                  

Zbritje 25% për Nisje deri 25 Gusht dhe 30% për Nisje pas 25 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €800 - Bëhet €660 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €800 - Bëhet €660 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €800 - Bëhet €660 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €800 - Bëhet €660 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

 

Fame Residence 5* - Kemer

                                                         

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €884 - Bëhet €780 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €884 - Bëhet €780 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €884 - Bëhet €780 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €884 - Bëhet €780 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

 

Transatlantik Hotel & SPA 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                                                         

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht

Çmimi Ishte €780 - Bëhet €647 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €780 - Bëhet €647 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

 

Rio La Vitas Deluxe Spa & Resort - Side *OFERTE E RE*

                                                   

Zbritje 20% për Nisje deri 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €705 - Bëhet €688 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €705 - Bëhet €688 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €705 - Bëhet €688 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €705 - Bëhet €688 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

 

Armas Belek 5* - Belek

                                                          

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €698 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €698 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €698 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €698 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

 

Wind of Lara 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE* 

                                                          

Zbritje 38% për Rezervime të Hershme deri 9 Gusht (Dhomat STD dhe FAM).

Çmimi Ishte €881 - Bëhet €689 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €881 - Bëhet €689 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €881 - Bëhet €689 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €881 - Bëhet €689 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Dizalya Palm Garden 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                                            

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Çmimi Ishte €943 - Bëhet €737 për person ECO/STD (2+2) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €572 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €751 - Bëhet €572 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 

 

 

Linda 5* - Side

                                                          

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €720 - Bëhet €635 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €720 - Bëhet €635 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €720 - Bëhet €635 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €720 - Bëhet €635 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     

 

 

Champion Holiday Village 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                                                            

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €820 - Bëhet €677 për person STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €820 - Bëhet €677 për person STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €820 - Bëhet €677 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €820 - Bëhet €677 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

MC Arancia Resort 5* - Alanya

                                                             

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €715 - Bëhet €619 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €715 - Bëhet €619 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €715 - Bëhet €619 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €715 - Bëhet €619 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Asia Beach 5* - Alanya

 

Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €754 - Bëhet €592 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €754 - Bëhet €592 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €754 - Bëhet €592 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €754 - Bëhet €592 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 

 

Sunrise Park 5* - Side *OFERTE E RE*

 

Zbritje 15% për Nisje deri 26 Gusht dhe 45% për Nisje pas 26 Gusht për Rezervime të Hershme deri 4 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €879 - Bëhet €783 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 9 Gusht.

Çmimi Ishte €1199 - Bëhet €1055 për person CLB (3) për 9 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €879 - Bëhet €783 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €879 - Bëhet €783 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   

 

Starlight Thalasso & Spa 5* - Side *OFERTE E RE*

 

Zbritje 10% për Nisje deri 26 Gusht dhe 40% për Nisje pas 26 Gusht për Rezervime të Hershme deri 10 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €879 - Bëhet €815 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 9 Gusht.

Çmimi Ishte €1199 - Bëhet €1104 për person CLB (3) për 9 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €879 - Bëhet €815 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €879 - Bëhet €815 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 

 

 

Lyra Resort 5*- SIDE - 

                                                                                                                            

Zbritje 10% për Nisje deri 29 Gusht dhe 20% për Nisje pas 29 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €787 - Bëhet €731 për person CLB/STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €787 - Bëhet €731 për person CLB/STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €787 - Bëhet €731 për person CLB/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €787 - Bëhet €731 për person CLB/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 

 

 

 

OZ Incekum Beach Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                               

Zbritje 10% për Nisje deri 26 Gusht dhe 12% për Nisje pas 26 Gusht Rezervime të Hershme deri 13 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 

 

 

Meder Resort 5* - Kemer

                                               

Rishikuar për tërë sezonin dhe 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €991 - Bëhet €728 për person PRO/STD (2+2) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €867 - Bëhet €606 për person PRO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €867 - Bëhet €606 për person PRO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 

 

 

 

Zena Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                                                                                                                 

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €765 - Bëhet €659 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €765 - Bëhet €659 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €765 - Bëhet €659 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €765 - Bëhet €659 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

 

Cesars Temple Deluxe 5* - Belek

                                                                                                                 

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €894 - Bëhet €772 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €894 - Bëhet €772 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €894 - Bëhet €772 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €894 - Bëhet €772 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

 

Raymar 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                                                 

Zbritje 25% për Nisje deri 9 Gusht, 20% për Nisje 10-25 Gusht dhe 30% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €766 - Bëhet €659 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €766 - Bëhet €659 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €766 - Bëhet €659 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €766 - Bëhet €659 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

 

Sunprime Numa Beach 5* - Alanya +16 *OFERTE E RE*

                                                            

Zbritje 25% për Nisje deri 17 Gusht, 20% për Nisje 18-31 Gusht dhe 10% për Nisje pas 31 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €859 - Bëhet €704 për person STD (2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €859 - Bëhet €704 për person STD (2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €859 - Bëhet €704 për person STD (2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €859 - Bëhet €704 për person STD (2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

 

Sirius Deluxe 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                                         

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Mholiday Belek (ex Vera Mare) - Belek *OFERTE E RE*

                                                         

Zbritje 20% për Nisje pas 6 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

 

Kirman Arycanda De Luxe - Alanya *OFERTE E RE*

                                                      

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 12 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Karmir Resort 5* - Kemer

 

Zbritje 10% për Nisje deri 26 Gusht dhe 20% për Nisje pas 26 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 

 

 

 

Ghazal Resort Thalasso 5* - Kemer

                                                          

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €902 - Bëhet €736 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €902 - Bëhet €736 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €902 - Bëhet €736 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €902 - Bëhet €736 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

 

The Raga 5* - Side *I RI* +16

                                                         

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Çmimi Ishte €1055 - Bëhet €769 për person ECO/STD (3) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €852 - Bëhet €636 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €852 - Bëhet €636 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

Crystal Aura Beach 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                                   

Zbritje 15% për Nisje 4-15 Gusht, 5% për Nisje 16-24 Gusht dhe 25% për Nisje pas 24 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     

 

 

 

Horus Paradise Luxury Resort 5* - Side

 

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Çmimi Ishte €1122 - Bëhet €813 për person STD (2+2) për 8 netë Nisje 14 Gusht

Çmimi Ishte €902 - Bëhet €670 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht

Çmimi Ishte €902 - Bëhet €670 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë

 

 

 

Club Salima Beldibi 5* - Kemer *OFERTE E RE*

 

Zbritje 10% për Nisje pas 26 Gusht për Rezervime të Hershme deri 7 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 

 

 

 

Club Turan Prince World 5* - Side *OFERTE E RE*

 

Zbritje 15% për Nisje deri 10-14 Gusht dhe 10% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €837 - Bëhet €777 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €837 - Bëhet €777 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €837 - Bëhet €837 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €837 - Bëhet €837 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 

 

 

Fantasia De Luxe Resort 5* - Kemer

                                                                                                         

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Çmimi Ishte €1003 - Bëhet €735 për person STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €1003 - Bëhet €735 për person STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €1003 - Bëhet €735 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €1003 - Bëhet €735 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Lykia World Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

                                                                                                             

Zbritje 25% për Nisje deri 12 Gusht dhe Nisje pas 24 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Bosphorus Sorgun 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                                  

Zbritje 35% për Nisje deri 25-31 Gusht dhe 40% për Nisje pas 31 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Çmimi Ishte €937 - Bëhet €937 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €937 - Bëhet €937 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €937 - Bëhet €937 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €937 - Bëhet €937 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Litore Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                     

Zbritje 20% për Nisje deri 31 Gusht dhe 25% për Nisje pas 31 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Side Star Resort 5* - Side

                                                          

Zbritje 15% për Nisje deri 29 Gusht dhe 20% për Nisje pas 29 gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht. 2 FEMIJE FALAS.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Crystal Paraiso Verde 5* - Belek *OFERTE E RE*

                                                         

Zbritje  10% për Nisje 1-30 Gusht dhe 15% për Nisje pas 30 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 

 

 

Crystal De Luxe 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                                                        

Zbritje 10% për  deri 18 Gusht, 5% për Nisje 19 deri 30 Gusht dhe 15% për Nisje pas 30 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 

 

Crystal Flora Beach 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                                                  

Zbritje 10% për Nisje 13-24 Gusht dhe 15% për Nisje pas 24 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 

 

 

Mirage Park Resort 5* - Kemer

                                                                  

Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €1145 - Bëhet €968 për person STD (3) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €1004 - Bëhet €786 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €1023 - Bëhet €810 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 

 

Double Tree by Hilton 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                                              

Zbritje 10% për Nisje pas 28 Gusht.

Çmimi Ishte €949 - Bëhet €949 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €949 - Bëhet €949 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €949 - Bëhet €949 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €949 - Bëhet €949 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 

Akka Alinda 5* - Kemer

                                       

Zbritje 15% për tërë sezonin.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 

 

 

Innvista Hotel 5* - Belek *OFERTE E RE*

                                         

Zbritje 5% për tërë sezonin.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 

 

Amara Club Marine Nature 5* - Kemer

                                                          

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.  

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 

 

Club Felicia Village 5* - Side

                                                         

Rishikuar për tërë sezonin dhe 2 FEMIJE FALAS.  

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

  

 

Arcanus Side 5* - Side

                                                         

Zbritje 20% për Nisje deri 20 Gusht dhe 15% për Nisje pas 20 Gusht.

Çmimi Ishte €1119 - Bëhet €944 për person STD (3) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €897 - Bëhet €765 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €897 - Bëhet €765 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

 

Turquoise Hotel & SPA 5* - Side

                                        

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 16 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     

 

 

Club Asteria 5* - Belek

                               

Zbritje 15% për Nisje deri 24 Gusht dhe 25% për Nisje pas 24 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Fame Residence 5*- Lara Kundu

                                                 

Zbritje 5%  për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Letoonia Golf Resort 5* - Belek

                               

Zbritje 20% për Nisje deri 13 Gusht, 10% për Nisje 14 deri 27 Gusht dhe 15% për Nisje pas 27 Gusht për Rezervime të Hershme deri 20 Gusht.

Çmimi Ishte €1149 - Bëhet €1058 për person GRD/BNG (3+1) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €907 - Bëhet €853 për person GRD/BNG (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €907 - Bëhet €853 për person GRD/BNG (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Club Megasaray 5* - Belek

                                                         

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €985 - Bëhet €846 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €985 - Bëhet €846 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €985 - Bëhet €846 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €985 - Bëhet €846 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

 

Trendy Lara 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

                                                         

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Çmimi Ishte €929 - Bëhet €791 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €929 - Bëhet €791 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €929 - Bëhet €791 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €929 - Bëhet €791 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë

 

Maritim Pine Beach Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

                                                       

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 10 Gusht.

Çmimi Ishte €1005 - Bëhet €889 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €1027 - Bëhet €909 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €1034 - Bëhet €948 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €1047 - Bëhet €968 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 

Marti Myra 5* - Kemer *OFERTE E RE* 

                                                               

Zbritje 28% për Rezervime të Hershme deri 15 Gusht.

Çmimi Ishte €1004 - Bëhet €780 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €1004 - Bëhet €780 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €979 - Bëhet €773 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €979 - Bëhet €773 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

 

Blue Waters Club 5* - Side

                                                 

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 11 Gusht.

Çmimi Ishte €1260 - Bëhet €954 për person CLB (3) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €1006 - Bëhet €775 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €1006 - Bëhet €775 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

TUI Magiclife Jacaranda Imperial 5* - Side

                                                          

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Çmimi Ishte €1061 - Bëhet €897 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 11 Gusht.

Çmimi Ishte €1061 - Bëhet €897 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €1061 - Bëhet €897 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 16 Gusht

Çmimi Ishte €1061 - Bëhet €897 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 17 Gusht

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 

TUI Magiclife Masmavi 5* - Belek

                                                                       

Zbritje 28% për (dhomat Godine Kryesore) nisje deri 31 Gusht. Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Gusht.

Çmimi Ishte €1361 - Bëhet €1047 për person STD (3) për 8 netë Nisje 14 Gusht.

Çmimi Ishte €1081 - Bëhet €897 për person STD (3) për 6 netë Nisje 16 Gusht.

Çmimi Ishte €1081 - Bëhet €897 për person STD (3) për 6 netë Nisje 17 Gusht.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 
antalya