Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

MSC Seaview

Kroçiere në Itali, Maltë, Spanjë Francë 7 netë udhëtim  me Msc Seaview

 

Dita               Porti                       Mbrritje                   Nisje

Dita 1            Genova,Itali----------------------------- 17:00

Dita 2            Napoli, Itali ------ 13:00---------------  19:30

Dita 3            Messina, Itali -----08:00 -------------- 18:00

Dita 4            La Valleta-Maltë-- 08:00-------------   18:00

Dita 5            Në det  -------------------------------------- -

Dita 6            Barcelone,Spanjë-  09:00-------------   18:00

Dita 7            Marsejë,Francë ---  09:00 -------------  17:00

Dita 8           Genova,Itali   -------08:00    

 

Msc Seaview -7 netë  duke filluar nga 1039 Euro  Nisja më 15 Korrik nga Gjenova 

Kabinë Pa Dritare duke filluar nga  1039 Euro             

Kabinë Me Dritare  duke filluar nga  1139 Euro         

Kabinë  Me ballkon duke filluar nga  1389 Euro              

 

 

Në çmim pëfshihen 

 

Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicjonuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

 

Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe “Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash” 

 

Taksat Portuale 

 

Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës 

 

Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçierës: lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema 

 

Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçierës: lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema 

 

Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë 

 

Në çmin nuk përfshihen: 

Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

 

 

Lundrim në Itali, Malte, Spanjë dhe Francë

-Msc Seaview - 7 Netë 1039 Euro, Nisje më 15 Korrik nga Gjenova

.