Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

MSC Poesia

Lundrim në Mesdhe: Itali, Greqi  dhe Kroaci


Dita              Porti                               Mbrritje                          Nisje

Dita 1         Bari, Itali ------------------------------------------  17:00

Dita 2         Krete, Greqi ---------------11:00--------------------17:00

Dita 3         Mykonos, Greqi---------- 08:00------------------   19:00

Dita 4         Pire-Athine, Greqi-------- 07:30 ------------------   16:30

Dita 5         Sarande, Shqiperi --------12:00 --------------------20:00

Dita 6         Dubvronik,Kroaci --------09:00------------------   15:00

Dita 7         Dubrovnik, Kroaci----- ---09:00--------------------16:30

Dita 8         Venecia, Itali --------------10:00 --


MSC Poesia - 7 Netë 779 Euro, Nisje më 10 Qershor nga Bari

Kabinë Pa Dritare   duke filluar  nga  779 Euro

Kabinë Me Dritare    duke filluar nga 1059 Euro 

Kabine Me Ballkon   duke filluar nga  1169 Euro

 

Në çmim përfshihet

 

Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicjonuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

 

Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe (Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash)

 

Taksat Portuale

 

Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

 

Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçierës lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

 

Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë

 

Në çmim nuk përfshihen: 


Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

 

Lundrim në Mesdhe: Itali, Greqi, Shqipëri dhe Kroaci - MSC Poesia - 7 Netë 779 Euro, Nisje më 10 Qershor nga Bari

.