Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

MSC Opera

MSC Opera

 

Lundrim në Mesdhe: Itali, Francë, Spanjë  - MSC Opera


Dita           Porti                                     Mbrritje                                 Nisje

Dita 1       Genova, Itali ----------------------------------------------    18:00

Dita 2       Marseille, Francë --------------   09:00---------------------18:00

Dita 3       Palma De Mallorca, Spanjë---   15:00--------------------   23:59

Dita 4       Palma De Mallorca, Spanjë---   00:01---------------------  01:00

Dita 4       Ibiza, Spanjë--------------------  09:00--------------------- 23:59

Dita 5       Ibiza, Spanjë-------------------    00:01--------------------- 07:00

Dita 6       Olbia-Costa Smeralda, Itali--    09:00--------------------- 18:00

Dita 7       Livorno,Itali --------------------- 08:00--------------------   19:00

 Dita 8      Genova,Itali --------------------- 09:00   

 


MSC Opera - 7 Netë duke filluar nga 699 Euro, Nisje më 23 Qershor nga Gjenova

Kabinë pa Dritare duke filluar nga  699 Euro

Kabinë me Dritare duke filluar nga 779 Euro 

Kabinë me Ballkon duke filluar nga 979 Euro    

 

 Në çmim përfshihet

Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicjonuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

 

 Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe (Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash)

 

 

 Taksat Portuale

 Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

 Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçerës lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

 Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë


 Në çmim nuk përfshihen: Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

 


Lundrim në Mesdhe: Itali, Francë, Spanjë - MSC Opera - 7 Netë 699 Euro, Nisje më 23 Qershor nga Gjenova