Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

MSC Fantasia

MSC Fantasia

 

Lundrim 7 Netë , nisja  me  date 01 Korrik 

: Itali, Spanjë, Francë - MSC Fantasia


Dita            Porti                                    Mbërritje                      Nisje

Dita 1         Genova, Itali --------------------------------------- 18:00

Dita 2         Cannes, Francë --------------08:00----------------  18:00

Dita 3         Palma di Maiorca, Spanjë--- 14:00----------------  23:59

Dita 4         Palma di Maiorca,Spanjë --- 00:01----------------  00:30

Dita 4         Barcelona, Spanjë  -----------09:00 ---------------  18:00

Dita 5         Ajaccio,  Francë ---------------12:00 ---------------- 19:00

Dita 6         Civitavecchia-Rome, Itali----  07:00----------------  19:00

Dita 7         La Spezia , Itali --------------- 07:00 ---------------- 19:00

Dita 8         Genova, Itali ------------------08:00   

 

 

MSC Fantasia - 7 Netë 689 Euro, Nisje: 1 Korrik 2018  nga Gjenova

Kabinë Pa Dritare duke filluar nga  689 Euro    

Kabinë Me Dritare duke filluar nga  769 Euro

Kabine me Ballkon duke filluar nga 1109 Euro

 

Në çmim përfshihet

Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicjonuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

 

Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe(Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash)

 

Taksat Portuale

 

Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

 

Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçierës lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

 

Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë  

 

Në çmim nuk përfshihen: 

Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

 


Lundrim 7 Netë: Itali, Spanjë dhe Francë

- MSC Fantasia -7 Netë duke filluar nga 780 Euro, Nisje më 1 Korrik 2018 nga Gjenova

 

.